2019. október 28., hétfő

Herbertz vadászbicska

Akciós termékek elől, Név szerint növekvő, Név szerint csökkenő, Ár szerint növekvő . Az árak tájékoztató jellegűek,. A nyél egyik részét a türkiz másik részét egy ezüst elválasztót követöen gyökér alkotja. Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! Herbertz vadászkés nagyon elegáns türkizberakással.


Herbertz vadászbicska

Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az . Elérhetőség: készleten. Eredeti agancs markolat, vadászbicskák többféle penge fűrész, zsigerelő elrendezéssel. VICTORINOX Hunter vadászbicska. Ajándékba kaptam, de nem használom csak . HERBERTZ Top Collection zsebkés.


Penge hossz : mm. Pakkafa markolatú, antikolt arany díszítésű zsebkés. Kiemelt ajánlatunk:. MIP kártya jóváírás: 4Kártyát igényelek.


Herbertz vadászbicska

Eladó egy nagyon márkás zsebkés, vadászkés. Nehéz, több mint 2gramm, jó markolatú zsebkés, . Zemlja Uočljivo Super herbertz puma tec vadásztőr. Katonadolog Webáruház. Hasonló termékek kedvező.


Kategória: Bicskák,kések,fűrészek Címkék: herbertz , kés. Még nincsenek értékelések. Igazán egyedi, prémiumdarab. Leginkább ajándékba, vagy gyűjtőknek ajánlom! A vésteteket Árvai Edmund készítette.


Herbertz vadászbicska

Bár a kés exkluzív . Egy igazi munkakés vadászoknak a cseh Mikov-tól. Egyenes élű, 80mm hosszú penge, egy csontfűrész és egy zsigerelő penge. Hátsó penge biztosítással a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.