2019. május 22., szerda

Nagynyomású párásító

A nagynyomású teraszhűtő, párásító szivattyú a teraszhűtő rendszer központi része. A vezetékes, városi víz nyomást fokozza és a párásító , ködhűtő rendszert . CikkszáHG-MNP-40. A PÁRÁSÍTÁS FOLYAMATA. A vezetékes vízhálózathoz egy nagynyomású kompresszor és nagynyomású szivattyút csatlakozik, ez segíti megnövelni a . A profi nagynyomású klíma szivattyú a párásító rendszer központi alkatrésze. Vízszállítása meghatározza, hogy a vonalas vagy ventilátoros . A párásításhoz szükséges nagynyomású vizet jellemzően dugattyús szivattyúkkal állítják . A fenti problémákra ideális megoldást jelenthet nagynyomású párásító rendszer alkalmazása kombinálva légmozgatással.


Nagynyomású párásító

Az alacsony üzemeltetési költség . Teraszhűtő Párásító Ventilátor, Kültéri Klíma Berendezés, 60m2. Nagynyomású vízpermetezés. A párásító -hűtő rendszerek nagynyomású vízpermet alkalmazásával számos problémára kínálnak ökológiai és . High Pressure Micro-mist Humidifier. A vízkezelésben és az ipari párásítás területén szerzett tapasztalatokra alapozva tervezünk és telepítünk professzionális magasnyomású adiabatikus párahűtés . A DRAABE levegő párásítás minden épületbe és minden helyiségbe beépíthető.


Az egyszerű és rugalmas telepítés. Ez a hatalmas nyomás igen finom szemcséjű párát képes előállítani. A magasnyomású csövek a vizet . A cég elsősorban olyan klimatizálási illetve párásítási feladatok megoldására.


Nagynyomású párásító

A ventilátor védő rácsa elé rögzíthető és a párásító rendszer . Professzionális Párásító készlet - fúvókás - nagynyomású szivattyúval. Vonalsoros párásító rendszer, párakapu : iCoolteraszh? A megfelelő porlasztás érdekében érdemes a rozsdamentes és saválló fúvókák használata. A szagsemlegesítés, párásítás és pormegkötés is a nagynyomású.


Unbelievable price on UVD-nagynyomású párásító in Saratov (Oroszország) company Tehnik, OOO. Ha nagykereskedelmi nagynyomású . A központilag előállított nagynyomású gőzzel végzett légpárásítás esetében. Az ellenállásos gőzpárásítóknál a párásító víz felmelegítése a merülőforraló . A Water Mist System nagynyomású páramentesítő fúvókái a szabadtéri teret a hőségből békés . Páraszabályozás, hűtés nagylégterű helyiségekben.


Nagynyomású párásító

Séd Nyomda géptermének párásítása nagynyomású párásítóval. Ipari tisztítóberendezések értékesítése, magasnyomású hűtés- párásítás. Az iparágban szokásos 55- -os . FIX NET COOLING saját fejlesztésű nagynyomású hűtő- párásító rendszerei.


Rugalmasan bővít- hető, ezáltal . HAIGINT 15db egyenes csatlakozó egy lyukú nagynyomású párásító szerelvényekkel - A legjobb termékek alacsony áron. Katalógus a kínai áruk. A rendszer a szellőztetés és párásítás kombinációja. A komplett rendszer létrehozásához szükség van egy nagynyomású párásító szivattyúra .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.