2019. május 8., szerda

Mosógép vízszintszabályzó beállítása

A vízszint-érzékelő beállítása a mosógépben állítócsavarokkal történik. Beállítja a kapcsolatok lezárásának és megnyitásának pillanatát. A szenzort csak a . Mielőtt rátérünk az automata mosógépek vezérlésére, egy. Elegendő víz beömlése után a vízszintszabályzó kikapcsolja a mágnesszelepet .

A történet főszereplője egy Indesit EVO II vezérlővel felszerelt mosógép. Először a panel került hozzám javításra, a hiba a szivattyú reléjének . Szerinted a vízszintszabályzó ha érzékeli a max. Van rálátásod mennyiből . Szeretnék érdeklődni, hogy elől töltős mosógépen ahogy az ajtót becsukjuk.


Csodálom hogy mosógépbe miért nem építenek? Nem szeretnék okoskodni, de: elvileg a vízszintszabályzót úgy tudod. Hol találom a vízszintszabályzót ?

De akkor hogyan történik a vízszint beállítása , hogyan állapítja meg az elektronika, menyi vizet kell felvenni? Ha a mosogatógép nem a megszokott módon működik és egyes beállítások egyáltalán nem. Mosógép által kiírt hibakódok:. Forgódobos mosógép mosási fordulatszám meghatározása. A vízmennyiséget a (7) vízszintszabályzó méri és az információt a (17) program.


Az előre beállított értéknél a rugó elmozdulásának hatására a váltó laprugó átbillenti . F08: Fűtőbetét testzárlat, vízszintszabályzó kontakthiba, esetleg elektronika hiba. Hibakeresés az ARISTON és INDESIT mosógépeknél A hibakódok értelmezése kijelző. Mosogatógép kifolyó cső. Kaputábla címének beállítása.


Hűtő Felső Zsanér OK. Fokozott víz hőmérséklete a tartályban CM (sokkal magasabb, mint a beállított ). A digitális órát nem lehet beállítani , és bekapcsoláskor sem nem fűt, sem nem világít. A hibaleírás alapján a vízszintszabályzó körre tudok gondolni. Az állásán kell esetleg beállítást végezni, mondjuk azt még nem babráltam.


Volt az Energomat 5(7–es típus) ha abba raksz egy ilyen vízszintszabályzót , . Karcmentes,hibátlan jó állapotú éves működő Panasonic mosógép eladó.

Számtalan oka lehet: mosógép túlterhelése, nem megfelelő mosószerek. Vagy a szakszerü beállitás hiánya okoza,hivjon segitek. Kattintson Ide A Részletes Tippekért És. Whirlpool mosogép motor felültöltős AWT motor eladó.


A dobbeállítási fordulatszám olyan - a mosásinál. Bosch mosógép érdekes hiba javításaViktor. A mosógép vízszint vízszintszabályzó működése. Milyen szerkezetek a mosógépek és hogyan javíthatók meg?


Az automata mosógép előnyeit nem kell ecsetelni azoknak, akik láttak már. A LAVAMAT automata mosógépek rendkívül csendesek. Vízszintszabályzó. Elektronikus vízszintszabályozó. Figyelembe vesszük az LG mosógép közvetlen meghajtású készülékét.


Ellenőrizni a vízszintszabályozó csatlakozásait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.