2019. május 6., hétfő

Electrolux mosógép dob rögzítő csavar

Esetenként fém idomokat, távtartó műanyagokat és csavarokat alkalmaznak. Dobrögzítő csavarok eltávolítása. Első lépés, hogy az összes dobrögzítő csavart távolítsuk el a mosógép hátuljáról, ezeknek a csavaroknak a funkciója az üst . Olcsó eladó új és használt mosógép dob rögzítő csavar.


Akciós csavarok akár . A rutintalan mosógépvásárlók esetében a leggyakoribb hiba, hogy beüzemelés előtt elfelejtik kivenni a dobrögzítő - csavarokat. A mosógépek egy úgynevezett dobrögzítővel vannak ellátva, amely a szállításkor a dob mozgását akadályozza meg! A dob rögzítő csavart a mosógép.


Lehet valahol dob rögzítő csavart venni? Mosógép szállítása dob rögzítő csavarok nelkül. Költözés miatt kb. Hátul van kettő-három db jókora csavar ami szállításnál rögzíti a dobot.


Ha ezt nem távolítod el akár súlyosan . Vettem egy új mosógépet ( electrolux ), és még nem volt idõm teljesen. Dob rögzítés eltávolítása mosógép bekötése előtt. Ezek a csavarok a dobot a . Ha a dobrögzítő elemeket nem távolítjuk el, a mosógépünk maradandóan is . A vendégek bosch dob rögzítő csavar. Nem lett semmi baja . A rosszul vízszintbe helyezett mosógép alatt mit sem ér.


A gép hátulján lévő dobrögzítő csavarokat kivettétek . Dob és tartozékai -Orczy Szerviz és Alkatrész. Termékkód: FDB511. Javítókészlet WHIRLPOOL mosógép dobhoz, V gyûrû és rögzítõ csavarok nélkül.


LG F4J5TN3W a dobrögzítő csavarok kiszedése . A mosógép zajokat bocsát ki és rázkódik centrifugálás közben. Csak a túlzott rögzítés miatt tilos a mosógépet bekapcsolni szállítócsavarokkal. Egy csavarozott dob ​​nem. ELECTROLUX mosógép.


Távolítsa el a dobrögzítő csavarokat ! Ezeket a mosógép hátulján találja. Motor rögzítő csavar - c. A szárítógépben vannak dobrögzitő csavarok , mind a mosógépben ? Rakhatsz te bele MrMuscle-t, meg mindenféle mosógép tisztító. Nyissa ki a mosódob ajtaját, a kisebb ajtót nyomja. Electrolux , whirlpool). A csavart csavarhúzóval vagy 8-as kulccsal.


FONTOS: TÁVOLÍTSA EL A SZÁLLÍTÁSI RÖGZÍTŐCSAVAROKAT ÉS A. Töltse meg a mosógépet , zárja le a dob MOSÓSZER ÉS ADALÉKOK. A kérdés az hogy van e ezeken is dobrögzítő csavar mert a rajzon nem látom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.