2019. április 1., hétfő

Kreatív hobby csillámpor

Elérhetőség: Raktáron. Kis kiszerelés, puha csillámpor esetén kb. Különböző színekben választható. Csillámpor ragasztó, 5ml a Speciális ragasztók kategóriában - most 2. Ft-os áron elérhető. Raktárkészlet, Válasszon színt: db grafit (hematit): db pink: db réz: db sötétkék: db.


Legyen Ön az első, aki véleményt ír ! Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt! Sok szép csillámpor érkezett. Elfelejtetted a fiókodat? A csillámpor az egyik legnőiesebb dolog a világon, és szinte az életünk minden.


A gyertyaöntés egy nagyon kreatív dolog – hát még a kész gyertyák díszítése! Nálunk nem csak csillámporok, de csillámpor ragasztó is megtalálható, sőt, . Igazi csillogás papírra, fára, műanyagra, üvegre vagy akár hungarocellre is. További információk. Apró szemcséjű csillámpor színben (arany, ezüst, piros, zöl kék, ciklámen) szórólyukakkal ellátott műanyag tégelyben.


Kreatív hobby csillámpor

A díszítendő felületre frissen, felvitt . Hozzájárulok ahhoz, hogy a Kiselefánt kreatív - hobby , kézimunka és rövidáru bolt a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre . Dekorációs csillámpor. AKCIÓS VÁGÓGÉPEK! A LEGNAGYOBB MAGYARORSZÁGI VÁGÓGÉP KÍNÁLAT! Kategória: karácsony, esküvő, csomagolás, kreatív hobby , glitter, . Kreatív hobby és party termékek , művészkellékek. Olcsó eladó új és használt kreatív hobby csillámpor.


Embossing és színes csillámpor. Akciós csillámpor akár házhozszállítással is! Egyszerűen elkészíthető dekorációk minden évszakra és ünnepre, kreatív ajándék ötletek, kreatív hobbi útmutatók, kézműves ötletek gyerekeknek. Oct This Pin was discovered by Pirex Papír.


Kreatív hobby csillámpor

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Neked ajánljuk 3. Filc, textil formák. Gyöngyök, gombok. Minden a Németországi központi raktárunkban lesz csomagolva és kizárólag a GLS-futárral szállítunk! Kívánságlistára teszem.


A legkülönfélébb dekorációkat készíthetjük csillámpor és aluflitter felhasználásával. A kreatív hobby technikák alapvető szerkesztő eszközei. Színes csillámpor grafit. Termék kategóriák. Díszítő-hobbi technikákhoz anyagok, kellékek és ötletek.


Kreatív hobby csillámpor

Felhasználói menü . Rendelhető színek. Csillogó dekorációkhoz, karácsonyra, farsangra. Hobby és kreatív termékek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.