2019. április 30., kedd

Elöltöltős mosógép méretek

Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes. Energiatakarékos elöltöltős mosógépek az Euronics.


Amennyiben keskeny mosógépet keresünk, a felültöltős mosógépet méretei miatt érdemes . Elöltöltős mosógépek változatos kínálata cm-es mélységig a MALL. Legyen beépített vagy szabadon álló, minden . Ezek a fix elöltöltős mosógép méretek. F2J5WN3W kg, max. MÉRET (SZÉL X MÉLY X MAG): 600x450x8mm. A keskeny elöltőltős mosógép , ha nem egyedülállóként használjuk vagy egy.


Mosógép , keskeny kialakítás. Ráadásul a dob méret is kisebb, hiszen a mélységét a dobnak . WWD1WCS 8kgWelöltöltős mosógép. Termékismerteto adatlap. Mosási kapacitás kg.


Elöltöltős mosógép méretek

Buborék technológia. Nettó súly kg. WA8Szabadonálló automata mosógép 124. Ft Töltetkapacitás: kg Centrifuga fordulatszá1.


A Fagor felültöltős mosógépe apró mérete ellenére - a masina. Az elöltöltős mosógépek jellemzően nagyobb helyet foglalnak, mint a felfelé . Kialakításuknak köszönhetően hatékonyságot . Keskeny (sekély) mosógép . Csomagolás nélküli. Az ilyen mosógépek standard mérete. Raktárkészlet: Külső raktáron partnerünknél.


Electrolux EW6S427BI elöltöltős mosógép. Indesit szabadonálló elöltöltős mosógép : 6kg. Mosódob mérete (liter): 40. Bezár Mutasd találat Mutasd találatok.


Vajon mekkora mosógép kell egy családnak? Zajszint mosásnál: db. Kg, Kicsomagolt méretek (MagasságxSzélességxMélység) (cm) 85x57x47. Ahogyan fent is írtuk, az elöltöltős mosógépeknek több hely kell, míg a. Méretek (MxSxM): 55x60x85 . Fontos, hogy a mosógép mérete és a kapacitása is optimális legyen, . Kattints és vásárolj kedvező áron – meret mosógép, szárítógép árak.


Például egy átlagos méretű elöltöltős mosógépnek , ami vagy nem fér. Háztartási gép webáruház, ahol több ezer termék közül választhat. Bankkártyás fizetés, országos házhoz szállítás és fantasztikus árak, ez várja az oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.