2019. március 29., péntek

Rekeszes fadoboz

Rekeszes fadoboz

Fadoboz, rekeszes üveg. Fa dobozok › Önálló dobozok yourhobby. Méret: 25x15xcm. A rekesz kivehető. Ha több darabra van szükséged mint amennyit készleten . Leírás és Paraméterek.


Doboz szett ovál db. Teafilter tartó rekeszes teli tetővel. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Rendelj online az eMAG.


Fedezd fel széles teafilter fa doboz rekeszes kínálatunkat! Natúr, rekeszes , fiókos, tükrös fadoboz mágneszárral, kb. May This Pin was discovered by Józsefné Kovács.


Rekeszes fadoboz

Discover (and save !) your own Pins on Pinterest. Az apróbb csillámporokon át, a strasszkövekig, szinte bármit könnyedén el tudsz tárolni ebben a kis helyen is . A vásárlás után . Könyves doboz 14x15cm, magasság:4cm. Fehér színű, rekeszes fadoboz elején szív dekorokkal. Használható teafiltertartó doboznak, de egyéb más apróságok is elhelyezhetőek benne. Rekeszes fadoboz.


Festhető, dekupázsolható, pácolható. Nagyon kedvelt termék. A csatt és a zsanérok nincsenek felszerelve, de jár . OBI - minden, ami. A rekeszes teásdoboz mérete: 34x9xcm. Teadoboz anyaga: natur fa, így . Belseje rekeszes.


Rekeszes fadoboz

A doboz tetején . Natúr rekeszes fadoboz a Dekoládák kategóriában. Két bambusz SMARRA fedeles doboz egy fehér polcon, a nagybbik doboz teteje le van véve. Természetes szerelem rekeszes ( fadoboz , teásdoboz, ékszertartó) leírása. A képeken látható teásdoboz már gazdára . A mai videóban egy igen egyszerűen elkészíthető titkos rekeszes doboz elkészítését láthatjátok.


Tökéletesen alkalmas varródoboznak vagy ékszertartónak. Az illóolajokhoz fém rögzítéssel ellátott fadoboz használható. Díszítsd dekorfestékkel . Alkalmas - ml-es palackokhoz.


English Garden teafilter tartó doboz. MINIDOBOZOK - DOBOZ ALAKÚ M H. Peremes doboz , belül rekeszes. Ft-os áron elérhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.