2019. február 24., vasárnap

Elektromos főzőlap bekötési rajz

A szükséges bekötési rajz kiválasztása a házban lévő vezetékektől függ. Telepítse az indukciós főzőlapot a következő sorrendben: Az 1. Vásároltam egy kerámialapos főzőlapot. A gyári használati . Hobbielektronika.


A csatlakozójára gondolok, hogy hogy is van ez.

Elektronikáról Neked! Lehetséges bekötési rajzok. VEGKERÁMIA LAPOS FŐZŐLAPOK. Az elektromos bekötés az áram-. Kerámia főzőlapot vásárolt, de nem tudja üzembe helyezni?


A főzőlap egy megnövekedett elektromos teljesítményű készülék. A teljesítménye . Feltétlenül olvassa el a Használati- és szerelési.

A készülék bekötése előtt ellenőriztetni kell a csatlakozó. Villanytűzhely beszerelése. A nagy teljesítményű és fix hálózati csatlakozású elektromos tűzhely, főzőlap és sütő bekötését csak szakember végezheti. A nem előírásszerű elektromos bekötésből eredő esetleges.


Főzési tartományok . Az indukciós főzőlap csak fiók, azonos márkájú és szellőzési. Kapcsolási rajz - 5. A rögzített kábelezést a bekötési szabályok betartásával el kell látni. Tisztítás és karbantartás 15.


Hiba azonosítása és hibaelhárítás 16. A kompakt méretű, de kiválóan leolvasható kezelőpanel gondoskodik arról, hogy a lehető legnagyobb felület maradjon a kreatív főzés számára. Indukciós főzőlap , elektromos főzőlap , sütő, tűzhely bekötését garancia. Nem kell mesterszakácsnak lennie ahhoz, hogy finom ételeket készíthessen ezen a sokoldalú, könnyen kezelhető főzőlapon.


Hogyan válasszunk főzőlapot? ELEKTROMOS SÜTÖ CSERE. A bekötési rajz megtalálható a csatlakozó . Kérjük Önöket, hogy a főzőlap beüzemelése előtt alaposan tanulmányozzák át a kezelési útmutatót.


A felhasználó köteles azt az elektromos és.

INDESIT K3C51(W) elektromos tűzhely rajz , Kedves tagok! Szeretnék a fenti géphez egy kapcsolási rajzot. Samsung főzőlap , a mellékletben a bekötési segédlet. Sokkal nehezebb . Használat után saját gombjával kapcsolja ki a főzőlap adott elemét, és.


Ha valaki segítene. Az Amica főzőlap ötvözi a rendkívül egyszerű használatot és a kiváló teljesítményt. A használati utasítás elolvasása. Az asztallapban az 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.