2019. február 18., hétfő

Dekantáló ajándékcsomag

Dekantáló ajándékcsomag

Share this product. A bort fogyasztás előtt hagyni kell szellőzni, hogy előjöjjenek az illat és zamatanyagok. Ha nincs elég időd a szellőztetésre akkor a megoldás ez a dekantáló. Bor dekantálók , levegőztetők a Koktélbolt webáruházban.


Báreszközök, koktélalapanyok és különleges szeszes italok webáruháza akár ingyenes . Vinturi dekantáló torony. Dekanter és db Taste Borospohár. AS és gumi bor dekantáló. Tartóval együtt szállítjuk.


Riedel dekantáló. Ezt a kézzel készített dekantert elegáns és összetett kialakítás jellemzi. Paradicsomi csábítás: a . Wine and Gift Ltd. Tréfás termékeinkkel . Ajándékcsomagok 10. Exkluzív ajándék férfiaknak és igényes ajándékok főnököknek és luxus termékek.


Dekantáló ajándékcsomag

Célunk, hogy helyreállítsuk a magas szintű borkultúra hagyományos értékeit. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. A dekantálás a tiszta bor leszívása az üledékről. Magyarul nem mást, mint áttöltést jelent.


Emblémázását tamponnyomással javasoljuk! Aki a komoly vöröseket szereti, annak jó ajándék egy dekanter. Eredeti boros ajándék minden borimádónak.


A kínálatunkban található borászkellékek és boros ajándékok minden borfogyasztást egyedi . Mint például ez a gyémánt formájú szett, mely tartalmaz egy dekantáló üveget. Termék címkék: ajándék , ajándékcsomag , dekantáló , gyémánt, prémium, szett. Gyémánt dekantáló szett darab pohárral. Vásároljon egy igazán exkluzív ajándékot! Kóstolók és kiegészítők.


Márka: Vera Verona. A termék jelenleg nem rendelhető! A sikeres reklámajándék titka az egyedi emblémázott ajándék Nyerd meg! Az elegáns ajándék.


Dekantáló ajándékcsomag

Sajtos ajándékcsomag ! Kiöntő dekantáló. Figyelmes és praktikus ajándék , kettő az egyben: elintézi, hogy ne legyen több borfolt az asztalterítőn, a levegőztető pedig kiemeli a bor . Legfrisebb online webshop . Gyártó: Egly Kézműves Borászat. Várható szállítás . Akár otthonra a bárba, akár különleges ajándékként, ez a szett mindenképpen kiváló választást jelent. A csomag tartalma zsacskó Love zseton és db orgazmus kefe díszdobozban. Kényeztető csomag.


Rövidital dekantáló. Buddha formájú dekantáló. Elegáns sommelier-szett db vörösboros pohárral és db dekantáló üveggel. Egyedi kézműves és termelői ajándékcsomag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.