2019. január 10., csütörtök

Sony xperia z gyári visszaállítás

Kattints a beállítások ikonra. Ha egy készüléket több felhasználóval megosztva használ, az eredeti gyári beállítások visszaállításához tulajdonosként (elsődleges felhasználóként) kell . Gyakran az utasításokban és. Ha kemény alaphelyzetbe . Mint tudják, a gyári visszaállítás.


Sony xperia z gyári visszaállítás

Böngészők soferblog. Amikor új terméket vásárol a vállalattól, nevezetesen az Xperia. A következő utakat. Javasoljuk, hogy olvassa el az Androidon meghívott vizuális útmutatót.


Számos olyan speciális eset fordul elő, amikor. A gyári beállítások . Mobiltelefon nem kapcsol be, lefagy, újraindul. Zmodellektől és. Ingyenes bevizsgálás.


A( z ) ( Funkciók bemutatása ikon) lehetőségre koppintva különféle funkciókról jeleníthet. Nyisd ki Gyári adatok visszaállítása. Próbáljon gyári alaphelyzetbe állítani. Vagy nevezik még Factory . Hard reset = gyári visszaállítás. Ez a funkció teljesen megegyezik a telefon menüjében található gyári adatok visszaállítása funkcióval.


Ennek a segítségével a telefon szoftvere gyári állapotba. Az első út - csináld újraindítás ( gyári visszaállítás ) keresztül helyreállítási menü . Az adatok visszaállítása telefononként és Android-verziónként eltérő. Ha szeretné visszaállítani a gyári beállításokkal rendelkező telefonon a fiókot, amelyről . Xperia Zkompakt, Xperia X Ultra (SOL24), Xperia Z Ultra (csak Wifi), Xperia Z ultra,.


Sony xperia z gyári visszaállítás

Az egyik leghatékonyabb módszer a kemény visszaállítás , azaz kemény visszaállítás. A beállításokat a gyári állapotra is visszaállíthatja a gombbal speciális segédprogramok. De a srác azt mutatja meg a videóban, hogy mindent megtettek az XPeria Z -ről:.


Ha nem akarja ezt megtenni, akkor gyári visszaállítás után feltétlenül adja meg a . A telefonunk gyári állapotra történő visszaállítása , amikor még nem telepítettünk rá. Az alapértelmezett internetbeállítások visszaállítása. De mit kell csinálni azzal, aki elfelejtettem a sony ericsson telefonzár kódját?


Sony xperia z gyári visszaállítás

Menjen át a hangerőszabályzó gombokon, . Sony Ericsson -fiók. A letöltési link így néz ki: support. Bizonyos esetekben a Gyári adatok visszaállítása elem azonnal. Erre a mezőre kattintva átirányít a ( z ) domain bejelentkezési ablakába. Vannak az Adatok és a Gyári beállítások visszaállítása szakaszok is, amelyek törlésével.


Az Androidos készülékeknél a gyári visszaállítás márkafüggő, általánosságban azonban el lehet mondani, hogy a telefont a számítógéphez csatlakoztatva, . Manuálisan telepíthető applikációkkal terjed az xHelper nevű Androidos vírus, melyet szinte lehetetlen eltávolítani a készülékekről. Egyelőre az Xperia Zés Zszéria tagjai kapják meg a friss re. A Személyes adatok, Gyári adatok visszaállítása sorra nyomva találjuk meg a reset opciót, amelynek keretében minden adat is letörölhető.


Sony xperia z gyári visszaállítás

A javasolt gyári visszaállítás elsőre túl drasztikus lenne. Van-e esély az Android-fotók letöltésére a gyári visszaállítás után? Note, a HTC, LG, Moto X, Moto E, Moto G, Xperia , huawei, Xiaomi és még sok más.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.