2019. január 30., szerda

M4 sport tv műsor

TV műsor újságában! Kövesse velünk percről percre az egész napos adománygyűjtő műsort. A jótékonysági kampány támogatói egy autista gyerekeket és családjukat segítő . A műsor a Ferencvárosi Torna Club csapatait, az egyesület életét, hétköznapjait, eseményeit mutatja be.


ZENESZÁM ÉS MŰSOR KERESÉSE. UEFA Bajnokok Ligája magazin.

Forma-- Nagydíj futam. Labdarúgó közvetítés. Kézilabda magazin. Msport mai műsora. Kosárlabda közvetítés - Tippmix NB I. Ugrás a mai napra.


Ajax – Liverpool, Bajnokok Ligája, összefoglaló. Az élő adásokhoz automata .

MinDig TV: HD: 4. SPORT WOLFSBURG - SANDHAUSEN NÉMET KUPA. DIGI, UPC vagy más szolgáltató csomagjában? Itt könnyen áttekintheti. A nyár nemcsak a pancsolni vágyóknak kedvez, de kétévente a sport szerelemeseit is elkápráztatja egy-egy foci világesemény alkalmával.


SPORT Férfi Bajnokok Ligája, VELUX EHF FINAL elődöntő, élő. DUNAÚJVÁROSI KKA-FTC-RAIL CARGO HUNGARIA . NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés tv -közvetítésében, illetve a meccset felvezető. Ennek az élő adásnak leszek a műsorvezetője , és a meccs alatt is ott . Kérjük, adja meg lakhelyét az elérhető tv csatornák megtekintéséhez! Főmenü - új gasztroműsor indul Széll Tamással és Anger Zsolttal a Dunán.


Szerda, boksz tv műsor. Profigála, Uncasville (USA) Emmanuel Rodriguez vs. Reymart Gaballo ideiglenes WBC . További csatornák. Hír- és magazin- műsorok. A Horizon Go-val ez mind lehetséges.


A Cool televízió az RTL Klub ismert sorozatait, és szórakoztató műsorokat sugároz.

It was produced by Associated . Televíziós sportműsorok : ünnep előtti nagyüzem szerdán. Digital television Premier League, La Liga, Bundesliga, italská Serie A. Laidouni jótékonysága. János és vendége beszélget a fenntartható fejlődés, klímaváltozás, vízválság aktuális kérdéseiről. Nem zárt kapuk mögött játsszák a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.