2019. január 16., szerda

Lg mosógép programok

Lg mosógép programok

Köszönjük, hogy az LG automata mosógépét. Ne hagyd ki a nap ajánlatait, akcióit és . Mosógép , keskeny kialakítás. LG F2J5WN4W mosógép vezérlőpanel – Forrás: LG használati útmutató. Ne érjen az ajtóhoz, ha magas hőfokú mosási program fut. Ezzel a mosógéppel ruhán és ágyneműn kívül ne mosson mást,.


Lg mosógép programok

Használati útmutató típusú mosógéphez a. Kérjük, hogy a mosógép használatba vétele előtt alaposan olvassa el ezt a kézikönyvet és . LG Smart ThinQ program tesztje. Végre az okostelefonommal ketethetek a mosógép agyában, vagy nem? Egy modern LG mosógépben sok mosási mód van, azonnal nehéz kitalálni, melyik program működik. Kínálunk egy rövid leírást a. Jó ajánlatok ügyes döntésekhez ✔️ Gyártó: LG ✔️ Típus: Elöltöltős ✔️ Mosási kapacitás: kg. Milyenek a programok ? Megéri megvenni . Ez a számú program a ruházat és a textília sokféle mosását foglalja . Ezek a programok ugyan hamar végeznek, viszont a mosási eredmény.


Az LG mosógépének hatékony és alapos gyorsmosó funkciója, . Már megvettük a mosógépet ,pár napja,és kiváncsi vagyok a tapasztalatokra. De melyik rajta a kimélő program ? Nekünk ezelőtt egy vp volt,hát . Tölts le új mosási programokat a mobiloddal! Ezek az általános LG mosógép hibakódok, egy-két típusnál elérőek lehetnek.


Lg mosógép programok

OE – Nem üríti ki a vizet a program elérése után a készülék percen belül sem. Day On NFC funkció (letöltés mosás programok ), Intelligens töltés felismerés, . Ezen az oldalon lehet letölteni ingyen. A részleteket lásd az alábbi utasításokat.


Vízszintes Elkényeztet tulajdonképpen lg f2j5wn4w mosógép programok. Sajnos eljött az ideje, hogy új mosógépet vegyünk és tapasztalatokat szeretnék kérni,. LG F4J7TY0W Elöltöltős mosógép a Media Markt kategóriában.


Lg mosógép programok

Program leírás cotton A többféle dob mozgás kombinálásával (Pamut) jobb eredményt . A Lastmanuals lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy azok egymás között megosszanak, tároljanak és . Gőz program , Igen. Gyorsprogram (perc), 30. Háztartási gép színe, fehér. Mosószer adagoló, kivehető.


Az egyedi meghajtású mosógép az LG Direct Drive motorjába fektetett éves. Programtáblázat Szárítóprogram érzékelŒje Program Ruhatípus Leírás . Egyszerıen válassza ki a kívánt programot és a többit elintézi az LG szárítógép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.