2019. január 9., szerda

Fém paradicsom passzírozó

Sokféle paradicsom passzírozó közül válogathatunk, műanyag és fém változatok is vannak, különböző méretekben és formákban kaphatóak ezek a konyhai . Fa paradicsom passzírozó teknő. Magyar termék éve a piacon Anyaga: Fa és fém Méretei: hossza. Darálók - Antik tárgyak széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukcióinkra, vagy hirdesd meg eladó régiségeidet!


Orion OMG-5Fém húsdaráló kolbásztöltővel,. Fém paradicsom passzírozó teknő a Passzírozók kategóriában.

Delimano Platinum Kitchen Robot Deluxe paradicsom passzírozó. Inox hal és paradicsom passzírozó cm-es, a konyhád elengedhetetlen kelléke , ha szereted a paradicsompürét illetve a halászlevet. A rozsdamentes . Bogyós présszett a TRE SPADE XL kézi paradicsompasszírozóhoz raktáron. Húsdaráló fejrész TRE SPADE paradicsom passzírozókhoz raktáron.


Paradicsomdaráló magyar. Természetesen azonban egyáltalán . Találatok húsdaráló és paradicsom passzírozó kifejezésre az Extreme Digital. Naturen Bio paradicsom és fűszernövény tápoldat (1L).

Tartós, fém illesztés. Prések, törők, passzírozók - Sütés . Hal és paradicsom paszírozó betétes mérete: 35x21x8cm, átmérője: 19cm. Eredeti olasz daráló. Alkalmas paradicsom és gyümölcsök passzírozására.


Kitűnő állapotú fém paradicsom passzírozó paradicsom daráló paszírozó . Halpasszírozó, paradicsom passzírozó , paradicsomdaráló mind hasznos. Ajánljuk hal, paradicsom passzírozásához, málna, eper, ribizli, és főtt zöldségek pürésítéséhez. A háztartásba használatos . A paradicsom daráló, vagy más néven daráló, préselő készülhet fából, fémből , . Ez a paradicsom passzírozó elengedhetetlen eszköz, ha paradicsomot szeretnénk. A műanyag csiga fém tengelyen van,és a hajtókarban lévő menet is fém.


Nekem felültekerős fém van,nagyon megvagyok vele elégedve! Masszív és könnyen használható kézi paradicsom passzírozó , nagyon. Azt szeretném kérdezni, hogy rozsdamentesek-e a fém részek? Kiválóan használható paradicsom , zöldségfélék és hal passzírozásához! Technikai adatok.


Szín: fehér fémtárcsa : finom, közepes és durva méret.

Rozsdamentes acél . Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig . Ezzel a paradicsom passzírozóval könnyebb és egyszerűbb dolgozni. Elektromos passzírozó paradicsomhoz , gyümölcsökhöz, lekvárok készítéséhez.


A passzírozott paradicsomból idén többféle receptet is kipróbáltam,. Megosztás: facebook.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.