2018. december 3., hétfő

Teka dbb 60 beépítési rajz

Teka dbb 60 beépítési rajz

Teka DBB -IX elszívó, teka páraelszívó,szagelszívó, kerti bútorok, bútor. TEKA DBB Inox. Gyártó: Teka Modell: DBB Tulajdonságok: Páraelszívó Nyomógombos kapcsolók. Készülékház: rozsdamentes acél . P( 60perc ): a kevéssé szennyeződött sütőkamra esetén. Lásd: beépítési rajz.


Méret: 2Cm x 3Cm. A légterelőt db ∅ x mm-es csavarral kell felerősíteni (2. ábra). A szimmetria tengelyt elő kell rajzolni , a fúrósablont (1) a falra kell helyezni és a két.


Medenceméret: 4x 3x 1mm. Beépítési méretek (mm): TG. A rajz a szintbe építést mutatja! Technikai rajz megnézése . A konyha és fürdőszoba divízió a Teka csoport legnagyobb üzleti egysége.


A Pirolízis rendszer féle, , és 1perces programmal biztosítja a diff. Akár db közvetlen elérésű menü. Szabad kivezetési teljesítmény. Széles beépítési mérettartomány: a minimum és maximum beépítési. Mûszaki adatok, megfelelõségi nyilatkozat A páraelszívó típusa: DC CONICA DC 90-CONICA DR.


A gázokat szabadba kivezetõ elszívóként való beépítés A készüléket nem szabad mûködésben lévõ füst- vagy. Bekötési rajz V. Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! Gorenje ECT641BSC beépítési rajz. Whirlpool WBC 3CX Kezelőpanelig beépíthető 60cm széles mosogatógép.


A konyhai munkalapba való beépítés méretpontosan történjen, továbbá kerüljük a. Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat, . Hiányzó: beépítési ‎ rajz BEÉPÍTHETŐGÉPEK. GKST DB SELECT Facette. Zajszint dB (A) min-max: - (69) Nyomásérték (Pa): 750. Teka Crystal Clean bevonatú mély tepsi és sütőkamra, Old brass réz színű. A Teka -Hungary Kft.


MOFÉM) története az itt dolgozó emberek története, melyek itt íródtak generációkról generációkra a magyar történelem viharos és . Rusztikus Gáz főzőlap. W napi fogyasztás, beépítési méretek: 122x54xcm. MOFÉM Linear zuhanylefolyók - Teka Magyarország Zrt. Proidea termékinformációs katalógusban.


Elérhertőség: Raktáron: DB. Ha a mosogatóra csaptelep nem kerül, akkor cm. Teljesítmény, 2Watt. A rögzítőelemet a beszerelés után max. A termék beépítését megelőzően minden esetben győződjön meg a vásárolt termék pontos méretéről, és a beépítést bízza szakemberre, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.