2018. december 31., hétfő

Gréder

TerraKing vontarott greder -2. Eladó használt gréderek eladó! Lépjen kapcsolatba a használt gréderek kereskedőjével.


Részletes információkért, klikkeljen a fényképre vagy a termék nevére . Válogass a Jófogás.

A gép egy forgatható és állítható . Földmunkagépek autoline. Jelenlegi kínálatunkban A LiuGong CLG418III típusjelzésű gréder munkagép található. A berendezés Cummins erőforrással kerül összeszerelésre. A MUMGÉP függesztett gréder csalá FG10 FG2és a FG3A Magyar Út- és Mezőgépgyár, valamint a Korszerű Technológiákért . Meg kell vásárolni vagy eladni teherautók?


Ez a gréder az alföldön homokos és fekete kötött földön is dolgozik ahogy a videóból is látszik.

Ez a 90- 2lóerőt igénylő vontatott gréder ideálisan belepasszol a mezőgazdasági és építőipari útkarbantartó gréderek családjába. Kiválóan alkalmas . Gréder traktorokhoz és erőgépekhez. A földutak karbantartásához elengedhetetlen egy gréder , de nem feltétlenül kell költséges, önjáró típusokat beszereznie. Ft Nettó ár: 04000Ft. Leica iCON iGG– 3D rendszer.


Kettős GNSS vezérlésű megoldás gréderek számára, automatikus irányításra vagy vezérlésre. Egyetlen találat van. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag.


A földgyalu, más néven gréder (angolul: grader) egy földmunkagép, amit tereprendezés során használunk. Gyártó, Caterpillar. Teljesítmény, 1kW.


Hengerűrtartalom, L. FONTANA LSB-PRO TALAJRENDEZŐ, GRÉDER. Ez a típus, amely alkalmas építőipari munkákhoz. Nagy felület, talaj, sportlétesítmények területének .

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata a Vidékfejlesztési Program keretén belül pályázatot nyújtott be egy traktor és egy függesztett gréder beszerzésre, . A régi kavicsos út először kb. Trusted Dentists serving Omaha, NE. Az újrafelhasznált kőzetanyag . Függesztett vagy vontatott gréder , útgyalu. Kołaszewski CZTC (erősített) vonólapok, gréderek Javasolt felhasználási terület: barázda behúzásra, terepegyengetésre és rendezésre, földutak . Kołaszewski CZTL vonólapok, gréderek Javasolt felhasználási terület: barázda behúzásra, terepegyengetésre és rendezésre, földutak karbantartására, . David Greder , Ph.


Religious Studies – University of Iowa M. Systematic Theology – Union . Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Tolólap jobb-és baloldalon is dönthető, . Cégünk elsősorban mobil-daruk (autódaruk) bérbeadásával foglalkozik. A mobildaruk és a mini lézeres gréder. Feltöltötte: i-Media Slovakia s.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.