2018. július 5., csütörtök

Háztartási burgonyahámozó

Soha többé nem kell kézzel hámoznia a burgonyát! Váltsa valóra az álmát és vásárolja meg az Elektromos burgonyahámozó gépet. Kiválóan alkalmas burgonya, zöldségek és hasonlók könnyű tisztítására. Első osztályú rozsdamentes acélból és tartós műanyagból készült.


Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit.

Megfelelő kiegészítők. Háztartási cikkek. Konyhai eszközök. Vásárlás: Hámozó árak, eladó Hámozók. Akciós Hámozó ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Hámozó termékek . Gyorssá és egyszerűvé teszi a hámozást.

Használható zöldségekhez, gyümölcsökhöz, sajtokhoz. Bruttó ár: 4Ft. Nettó ár: 3Ft. Nélkülözhetetlen az igényes háztartásokban.


Vásároljon kényelmesen és biztonságosan . Ft-os áron elérhető. Már elment a kedve a krumpli hámozástól? Akkor vásárolja meg ezt a hámozót. A részletesebb leírás megtekintése . Még senki sem véleményezte a terméket.


Kulcsszavak: kenwoo major, at-44 burgonyahámozó , háztartási , gép, konyhai, kisgép, tartozék, kisgépekhez . Egyszerű, mégis nagyszerű termék, mely minden konyhának kötelező alap használati . A kora modern technológia sok konyhában háziasszonyok tele különféle hasznos eszközök. TRAMONTINA burgonyahámozó a Zöldségekhez, egyéb alapanyagokhoz. Az elektromos burgonyahámozó nagyon hasznos háztartási termék, amely rövid idő alatt segít nagy mennyiségű burgonya főzésében. Ipari burgonyahámozó gép, burgonyakoptató, krumplihámozó web.


Family az 1-ben hámozó és burgonyahámozó.

Rendelkezésre álló. Product thumbnail. Bolthálózatain keresztül a világ országában, az összes világrészen jelen van. A Tescoma President burgonyahámozó minden háziasszony praktikus és nélkülözhetetlen konyhai kiegészítője. Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű vásárlást . A rozsdamentes acél és a fekete műanyag kiváló . FAMAMussel cleanerPULISCICOZZE PELAPATATE LT.


Burgonyahámozó műanyag nyéllel. Forditható burgonyahamozó műanyag nyéllel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.