2018. július 4., szerda

Fatartó kosár

Bambusz palacktartó állvány - Unimasa eladó. Legfrisebb online webshop Unimasa árak. A 7-munkanapos szállítási idővel feltüntetett termékek kiszállítását már nem tudjuk garantálni 12.


Türelmüket és megértésüket. Különleges, minőségi lakáskiegészítőt keresel az otthonodba?

Mindkét esetben jó . Ha nem, akkor itt az idő, hogy felfedezd a csehmárka kiegészítőit és dekorációit , melyekkel egy kis francia bájt ésnosztalgiát . Ismered a Dakls márkát? Válasszon több, mint 2termék közül a bortartók és állványok kategóriában. Natúr fenyőfa italtartó polc db. Bortartó, palacktartó, csörlős és tartó állvány.


A furatok helyei elő vannak fúrva, így a szerelése rendkívül egyszerű. Mérete: 900x720x2mm.

Bimo álló bortartó és palacktartó. Fából készült bor, bortartó. Bükkfa borállvány üveg tárolására alkalmas. Kapcsolódó termékek. A szállításról mi gondoskodunk.


Palacktartó állvány “15”. Szívesen tájékoztatjuk Önt e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csak Önön múlik, hogy kihasználja-e ajánlatunkat. Ez a palacktartó állvány kiváló eszköz a hűtőszekrény tárolókap.


Kedvenc borai tárolására ajánljuk a palack elhelyezésére alkalmas gőzölt bükkből készült palacktartó állványt. Natur, 174x80xcm. A palacktartó nem hiányozhat a nappaliból. Vintage bortartó állvány fa barna.


Motorbicikli üveg és palacktartó akác fa fém vintage. Báreszközök, koktélalapanyok és különleges szeszes italok webáruháza akár ingyenes házhozszállítással! Elegáns bortartó, esztétikus palacktartó számos konyhai kiegészítőnk között.


Különböző típusú kerámia bortartó állvány kínálatunk.

Három részes, natúr fából készült gravírozott boros üveg vagy “jókívánság” palacktartó – esküvőre, nászajándékba, különleges alkalmakra. Olcsó eladó új és használt palacktartó állvány. Háztartási fapolcok otthonra illetve kisirodai felhasználásra, palacktartó állvány db palack férőhellyel és mesepolc kisgyerekeknek. Ft-os áron elérhető.


A fém bortartó állvány traktor újszerű ajándék, aminek leginkább a traktoristák és a borimádók fognak örülni. Nem kell többé a kamrában rejtegetnie a palackot, . Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag . Csomagautomata 8Ft. Tudta, hogy ma könnyen vásárolhat bútorokat, lakberendezési . A borállvány két legyet üt egy csapásra. Egyrészt a finom borok tárolóhelye, ahol nem száradhat ki a dugó. Másrészt igazi szemfogó, mert rendhagyó . Hasonló termékek.


Tárolódoboz euro nagy . Vásárlás folytatása. Csak sötét pácolt tölgyfa színben rendelhető. Ft Nettó ár: 15Ft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.