2018. július 11., szerda

Biegelés jelölése

Az oldalszám jelölésének a file megnevezésében. Stancaforma: a vágás legyen a grafika szerinti körvonal, a biegelés (hajtásvonal) szaggatott vonal, mely. Nyomdai bígelés alatt leginkább a meghajlítandó.


Bígelés, biegelés - Vastagabb papírok, kartonok csak akkor hajthatók meg szépen, törés nélkül, ha hajtás előtt egy tompa késsel megnyomjuk az anyagot,. Kalmantol › nyomi fixor. A vágott méretet jelző vonalon kívül található piros vonal, egy minden oldalon milliméterrel nagyobb téglalapot jelöl ki, mint amilyen majd a késztermék lesz.


Nézd meg a Segítség. Biegelés (bígelés, bigelés). A “biegen” német szó . A „C“ jelölés a fényes, az „U“ jelölés a matt papírra vonatkozik. A karton hajtásának vonalában történő vonalbeütését (hornyolását) „ biegelés “-nek nevezzük.


A vastagabb, kompresszibilis kartonok, a hullámpapír akár . A biegelés történhet speciális célgépen vagy a stancolással egy menetben. A papírt vágás és biegelés előtt vékony műanyag réteggel vonják be. Kötészetünkben nyomtatott termékeink utófeldolgozási műveleteit végezzük:- félautomata és kézi biegelés ,- gépi és kézi hajtogatás- számítógép vezérelt egyedi . Papírok képek jelölésére , azonosítására használják a hamisítás . Anyagmegmunkálás reactor. Asztal hasznos mérete, 1x cm. Lézer típusa, 130W – COlézer.


Megmunkálható anyagok, Vágás: plexi (akril), fa, bőr. Jelölés : fa, pecsétgumi, stb. Ez egy átlagos színtartományt jelöl , amelyet egy szabványos képernyő meg . Műveletek: rezgő vágás, vágás, riccelés, biegelés , jelölés , feliratozás. Alkalmas minta és kisszériás dobozgyártásra. Igaz-hamis állítások megjelölése: meg kell jelölni , hogy az adott állítás igaz vagy hamis.


Ebben az esetben az MA-5asztal csúszkáján lévő jelölés foltbenzinnel eltávolítható . Szoktuk mondani, hogy gyakorlatilag bármit tudunk jelölni. Mióta megérkezett a ROLAND UV tárgynyomtatónk, azóta ez már főleg helytálló állítás. VAGY VONALKÓD NÉLKÜLI TERMÉKEK JELÖLÉSÉRE SZOLGÁLNAK.


A Cyklos GPM 3manuális biegelő - és perforálógép rendelkezik egy mm beosztású beállítható csuszkával. A vágás, biegelés , ritzelés, perforálás, stb. Allergén anyagok jelölését is fontosnak tartottuk, hiszen aki érzékeny.


A képen ne legyen se vágójel, se színcsík, se egyéb nyomdai jelölés. A kép szélétől mm-en belül ne legyen semmilyen információs tartalom. Opcionális biegelő szerszám felszerelésével kartondobozok komplett . AUTOCUT PRO BIEGELŐ ÉS VÁGÓGÉP.


CE jelölés , megfelelőségi nyilatkozat). Hajtási pontjain vonal biegelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.