2018. július 11., szerda

Besameles gombakrém

Ez lehet póló , pulóver, esőkabát, textil szatyor. Textilek ( póló , nadrág, pulóver. stb.) 2. Fa, lakkozott felülettel. Papír, műanyag fólia, karton . Bár itt a szitanyomás nem igazán alapvető üzleti tevékenysége Print Peppermint,. Képek, feliratok, emblémák, grafikák digitális és szitatechnológiával történő nyomtatását vállaljuk pólóra , reklámajándékokra akár.


Emblémázás textire, vászonra. Textil termékek emblémázása szitanyomás, filmnyomás, transzfernyomás technológiával. Valamint digitális . Ha a felület nem sima, akkor ott a festék megfolyhat, mint pl: póló varrásánál. Pécs, pólónyomás Pécs - szitanyomás Pécs.


Elérhetőségek: Voodoo Reklámügynökség Bt. PÓLÓNYOMÁS - SZITANYOMÁS. Gépi hímzés, Póló -hímzés, munkaruha-hímzés, sapka-hímzés, törölköző- hímzés, felvarró-hímzés, Egyedi póló nyomtatás, póló -nyomás, szitanyomás , szitázás . Kiváló módszer élénk színű, kontúros nyomat készítéséhez.


Az eljárás során a motívum színenként kerül a felületre. Ebben a cikkben arról olvashatsz hogyan alakulnak a szitanyomás árak. Egyszínes vagy többszínes, fehér vagy színes pólóra megy, milyen a . Pólónyomásra kizárólag direkt szitanyomás eljárást alkalmazunk. Precíz gépeinkkel és kiváló szakmai tapasztalatainkkal a legkülönlegesebb igényekkel is . A nehezen átlátható árlisták és apróbetus csillagozott részek tanulmányozása helyett számolja ki . Póló szitanyomás – a szitanyomás (vagy más néven filmnyomás) még napjaink rohamosan fejlődő technológiái között is messze a legtartósabb és legolcsóbb . Fő tevékenységünk a pólónyomás, pólónyomtatás és szitanyomás. Pólóra nyomtatott logókat, feliratokat és készítünk.


Miben segíthetünk tehát? Ha költséghatékony megoldást keres emblémázásra, akkor emblémáját készíttesse szitanyomással ! A direkt és transzfer szitanyomás előnyei főként nagy. A hagyományos nyomatok és színek mellett különleges. A szitanyomás (filmnyomás) technológia elsősorban az alábbi. Készülhet karácsonyi ajándék szitanyomással pólóra , pulóverre, bögrére, tollra, vagy mappára . A legkedveltebb emblémázási forma, mivel a legtartósabb, és szinte minden textilre jól alkalmazható.


Nyomathordozó lehet: póló , pulóver, széldzseki, sapka,. Cégünk több mint négy évtizede foglalkozik szitanyomással , így az évek során jókora. Nem közvetlenül a pólóra készül a nyomat, hanem egy transzfer papírra és onnan vasaljuk át . Cégünk a német Politape gyártmányú flex és flock, plotterrel vágható és vasalható fóliákat használja fel a kis szériás, egyedi pólók . Természetesen a hagyományos szitanyomás a digitális eljárással akár kombinálható is, így megoldható, hogy csak egy-egy részlet vagy például a pólón lévő . Avaibility: Raktáron. Szitázás - szitanyomás. Kategória: Klasszikus Kabátok . More information.


Vállaljuk nagy és kis tételben egyedi minták, logók, szlogenek felhímezését, szitázását az általunk forgalmazott pólókra ! Minőségi reklám póló hímezés, szitázás . Gondolom számodra sem lesz meglepő, hogy a manapság már oly elterjedt technológia a szitanyomás , póló szitázás Kínából, illetve Japánból eredeztethető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.