2018. június 18., hétfő

Tefal elektromos főzőedény

Tefal elektromos főzőedény

Budapesti áruházunkban percen belül személyesen át tudunk adni. ALL IN ONE POT CY505E30. Multifunkciós elektromos kukta.


Tefal elektromos főzőedény

Nyomás alatti és lassú főzés, gőzölés, sütés, rizsfőzés és főzés gőzzel. Cikkszácy505e30 . Online boltok, akciók egy helyen az . Befőző edények, kukták, rizsfőző edények a MALL. A Tefal leveskészítő megoldja a problémát. Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Többé nem szükséges felügyelnie a főzést – élvezze a családja és a barátai társaságát miközben a vacsora elkészül.


Győr-Moson-Sopron , Győr. Szállítással is kérheted. Hyundai MFP9elektromos fözőedény. Wattos teljesítmény. Olcsó eladó új és használt tefal elektromos főzőedény.


Tefal elektromos főzőedény

Akciós főzőedények, edény akár . Olcsó új eladó és használt Tefal elektromos főzőedény. Kapacitása: liter, funkció számos ételek elkészítéséhez: rizs, . Az elektromos edények nagy része rozsdamentes acélból készült és felületük tapadásmentes. Ennek előnye az egyszerű . Gyártói cikkszám. Vásárolj azonnal,.


TEFAL ELEKTROMOS FŐZŐEDÉNY további részleteiért kattintson. Termék összehasonlítás (0). Elektromos főzőedény. Az igazi segítőtársak a konyhában - multifunkciós sütők, elektromos főzőedények akár országos házhozszállítással is.


Tefal elektromos főzőedény

Részletes leírás. Találja meg a legjobb. Hasonló termékek. Hivatalos magyar márkagaranciával! Főzőedények , serpenyők, edényszettek online kínálatunkban.


Tefal CY505Emultifunkciós elektromos kukta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.