2018. június 20., szerda

Intimtölcsér fertőtlenítése

Ha fazékban szeretnéd fertőtleníteni az intimkelyhet arra kell figyelne . A Minni Hölgykehely egy tampon és intim betét helyettesítő segédeszköz. Felfogja és tárolja a menstruációs folyadékot és váladékot a . Ezzel szemben az intimtölcsér a felhelyezés és az eltávolítás közben kevésbé. Intimtölcsér fertőtlenítése , főzése? Menstruációs kehely más néven.


Yuuki márkájút vettem. A fertőtlenítő műanyag dobozához van egy kupak, . Tudástár – intimtölcsér, intimkehely használata. Megteheted mikrohullámú sütőben vagy főző edényben.


Intimkehely tisztítàsa , fertötlenítése. Tisztítás, fertőtlenítés. LadyCup intimtölcsér. Ruby Cup menstruációs kehely. A minap találkoztam az intimtölcsér kifejezéssel.


Számold ki mennyit költesz egy hónapban betétre és tamponra…2hónap alatt visszajön az intimtölcsér ára, még ha évente veszel is újat – -hidd . Sterilizálás lőtt mossuk meg és öblítsük le tiszta vízzel a sterilizálandó tárgyat – az intimtölcsért. Oldjunk fel tablettát 100ml (dl) hideg . Ezt kétféle képen teheti meg: -percig forró vízben főzi. Lassan aktuális lesz a kérdés, ki mivel fertőtleníti : Elég ha forralom és kész?


Illetve használ-e valaki hiperolt a fertőtlenítésre ? Könnyen kivehető bordázott fogókája . Egyesek szerint elegendő vízzel alaposan kiöblíteni a kelyhet és csak a menstruáció végén fertőtleníteni újra, de a legújabb kutatások . Az intimtölcsér 1 tisztaságú, tartós, orvosi szilikonból készült, ezáltal könnyen tisztítható. A Milton fertőtlenítő tabletta hatékonyan megöli a kórokozókat. Baktérium-, gomba- és vírusölő hatású. Tedd a leöblített intimtölcsért a nyitott végével lefelé a kék betétre.


Ft értékű karácsonyi intimtölcsér csomagot! LaliCup intim tölcsér termékünk most 9. Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt!


Alapvető higiénia: alapos kézmosás és az intimtölcsér fertőtlenítése. Ezekben fa fertőtlenítő löttyökben is annyi érdekesebbnél . Mooncup intimtölcsér tapasztalatok fórum, 2vélemény és hozzászólás. Először én is megijedtem, mert túlságosan felfészkelte magát, becuppant és lecövekelt.


Alig bírtam a szárat is előásni . Rendelj most intimtölcsért ingyenes házhozszállítással, pénzvisszafizetési garanciával. Garantált minőségű 1 orvosi szilikonból készült. Aki nem szeretné fertőtleníteni a kelyhet, választhatja az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.