2018. június 14., csütörtök

Gőzölős padlótisztító

Gőzölős padlótisztító

Gőzölős felmosó - padlómosás és ablaktisztítás, felhasználási terület: kemény padló és ablaktisztítás, a víztartály kapacitása: l, egyéb funkciók: gőz készenlét . Higiénikus padlótisztítás. Ahogy a neve is utalja, a Hoover CA 2IN1D 0két eszköz feladatát tudja elvégezni egyben, hiszen gőztisztítóként és porszívóként is . Professzionális padlótisztító , amely problémamentesen tisztítja a felületeket. A az 1-ben SC EasyFix kompakt gőzfelmosó ideális a gyors, vegyszermentes tisztításhoz, és a csomagban lévő EasyFix padlótisztító fejnek hála a padlót is . Gőz mop, gőzőlős padlótisztitó.


Gőzölős padlótisztító

Termék leírása:GőzmopÜzemidő teljes feltöltés esetén: percGőz előkészítés: másodpercVíztartály térfogata: 450 . FT Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően az Easy Home Steam Mop takarítja a . Bissell SteamShot Titanium Nagynyomású kézi gőzölős takarítógép. Ehhez a készülékhez már a padlótisztító készlet is a gép tartozéka. Ez a termék jelenleg nem kapható áruházunkban! Szeretnél többet tudni erről a fantasztikus, univerzális tisztítóról? Mások értékelése: Adja hozzá véleményét . Részletes leírás.


Gőzölős padlótisztító árak összehasonlítása egy oldalon. A dyras gőzölős padlótisztító forradalmian új eljárás a háztartási padlótisztítás terén. A folyamatosan áramló gőz fertőtleníti a padlót és a . Amit ír róla az ujság: Dyras gőzölős padlótisztító.


Kínál Avent elektromos gőzölős sterilizáló: db üveget perc alatt sterilizál. Steril, használatra kész tartalom kb. Mitől olyan hatékony a gőzölős takarítógép? Padlótisztító , szőnyegtisztító, fertőtlenítő és textilgőzölő az egyben!


Először is a gomb megnyomásával kevesebb, . Legújabb, Legöregebb, Név szerint A-Z, Név szerint Z-A. Kärcher kendőkészlet gőztisztítóhoz frottír. Háztartási kisgépek. Takarítógépek - Takarítógépek, porszívók . Olcsó új eladó és használt Steam mop gőzölős takarítógép.


Gőzölős padlótisztító

Csak a tvshoppos h2o-t érdemes megvenni? Be the first to write a review of this product! Típus: Gőzmop, termék és ár információ Álló kategóriában.


Dolgoztál már gőzzel, biztosan van gőzölős vasalód. Ami igazán fontos, hogy legyen hozzá padlótisztító kiegészítőd – sajnos, ezzel az ára 6 . A csupán kg nehéz gőzölő a padlótisztító fejjel nem csak gőztisztítóként használható, hanem a géppel együtt szállított tartozékokkal egy sokoldalúan . A seprűfejre helyezze fel a háromszög. Gőzölés közben ne érintse meg a gőzölő fejet, sem a kendőt, rendkívül forróak.


Ha a munkát befejezte, vagy a gőzölős padlótisztító használata során akár rövid időre is meg kell szakítania a. Csakúgy, mint egy gőzölős vasaló is működik Gőztisztító forró gőzzel. Rugalmas padlótisztító fejjel van ellátva, amely lehetővé teszi a nehéz helyek és sarkok . Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.