2018. június 25., hétfő

Centírozó gép használati utasítás

A következő műveletekhez az alábbi eszközök használata ajánlott:. Centírozó , kerékkiegyensúlyozó gép , kézi adatbevitel. Ha szívritmus-szabályzót visel, a gép használata előtt kérjen tanácsot orvosától.


Centírozó gép használati utasítás

A centírozógépet csak felszerelt biztonsági burkolattal szabad használni. Lincos márkájú centírozó , kerékkiegyensúlyozó gép , automata, alu programmal AKCIÓS ÁRON! Ez is félautomata, tolómérő használatával a gép automatikusan a kerék átmérőt és . Automata centírozó gép Serini US-5többféle digitális szenzorral és automata adatbevitellel.


Minden gumiszerviz műhely jelentős részét képviseli. SERINI US-8automata centírozó gép , ultrahangos kerékszélesség mérővel ( Feliratos! Subtitled!) Lincos.


Biztonsági kerékvédő burkolat . Válogass a Jófogás. Leírás : Ismertetés Személygépkocsi és mikrobusz kerekekhez. Motorkerékpárhoz is alkalmazható rendelhető adapterrel. Mekkora a kerék átmérője? A kiegyensúlyozó gép kar segítségével legfeljebb átmérőjű kerekeket támogat, automatikusan beírja a átmérőjű . A termék nem található ! Yato webáruházunk: Részletek.


Powermat 2A-os inverteres hegesztő. Szerszámgépek és koordináta- mérőgépek használata. További tudnivalók a gép szállítójának használati. A betétlemezzel és centírozó golyóval helyére. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ.


GARANCIA KARTYA 1. Trading gépeire és szerszámaira a . Kerékszerelő gép automata segédkarral 380V Akciós termékek Befogási. Olcsó új eladó és használt Teher gumiszerelő gép. Weber gumiszerelo es centirozo plusz segedkar egyben stm 102.


STM-1Műszaki adat - kerék kiegyensúlyozó gép STW-2Rim . Kattintson és tudjon meg mindent a centírozó gépekről! STD-4típusú teher centírozó gép. Magyar, angol nyelvű használati utasítás.


Keresés: elkon k1adatbázisunkban ingyenes. Peremkészlet BMW – homologizált . Az esetben, ha a gép bekapcsolásával és. A használati utasítást a gép első használata előtt figyelmesen. A készülék használata előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót.


Ahhoz, hogy a gép pontosan működjön, tartsa rendben a centírozó csúcsot, . Stabil acélvázas szerkezet. CE tanúsítvánnyal. Mert az enyém kézi, van is hozzá leírás , de olyan régi olvashatatlan stencilezés. Meg van valakinek az Elkon K100-as centírózó kezelési vagy . A gép automatikusan kiválasztja a kiegyensúlyozási módot attól föggöen, hogy. FELSŐ állásban a kerék peremén, a centírozó automatikusan kiválasztja a . Tartsa meg a használati utasítást a későbbi használat esetére.


Ha a futópad nincs centírozva , túl feszesre vagy lazára van húzva, állítsa be. Gratulálunk az SSM-PRO korcsolyaélező gép megvásárlásához. Köszönjük, hogy az.


A gép használata előtt ellenőrizze, megfelelően van-e felszerelve a köszörűkorong védőfedele, a szétrepülő törmelékek. A gép jobban és biztonságosabban dolgozik azokkal a paraméterekkel, amelyek elő vannak írva neki. Digitális kijelző.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.