2018. június 5., kedd

Catering eszközök kft

Catering Eszközök Kft. Cégünk egyik fő tevékenysége a vendéglátó-ipari eszközök bérbeadása, eszközbérlés. Cégünk fő tevékenysége a vendéglátó-ipari eszközök bérbeadása, eszközbérlés.


Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, karbantartjuk és fejlesztjük az Önök . Válasszon kínálatunkból.

Kölcsönzünk mindent, ami egy sikeres céges, magán- vagy esüvői rendezvény kelléke. Bérbe adjuk a catering eszközöket ! Megrendelőink kérésére, helyszínre szállítjuk a kívánt eszközöket , legyen szó, evő- . Budapest) tömegközlekedéssel. A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel . Vendéglátóipari berendezések.


Levin Bisztronómia kft.

Rackeve, Somlyo u 58 . Az általunk forgalmazott termékek a szálloda és vendéglátóipari egységek eszközeinek és felszereléseinek gazdag választékát . Egyéb gép, tárgyi eszköz kölcsönzése. Bemutatkozik a Gyula-Party Kft. Az Önök rendelkezésére álló eszközparkunk 5fő egyidejű, magas színvonalú kiszolgálására.


Környezetbarát, biológiailag 1-ban lebomló, öko búzakorpa, cukorná karton és PLA alapú terítékek, tányérok, poharak. Termékeink, Bár eszközök Spüllboy. Műanyag pohár, papírtálca, evőeszköz, üveg pohár, porcelán tányér, fém tálca, hab doboz, zacskó, tasak, tisztítószer, vegyszer, takarító szer, további kellék . Esküvő, céges vagy családi rendezvény catering szolgáltatását vállaljuk egyedi igényekhez igazítva. A Gasztro Palazzo a vendéglátó eszközök nagykereskedése: több mint 30. Több mint éves catering szolgáltatói tapasztalatunk és a több ezer.


COMPLET megoldásokig. Tapasztalt chefünk, saját eszközparkunk és a sokéves catering know-how-nk a garancia a . A rendezvények alfája és omegája a catering szolgáltatás professzionalitásában rejlik, hiszen étlen és. A látványos és elegáns étel és italválaszték, illetve a többféle stílusú eszközök , bútorok révén vendégeit olyan élményben részesítheti, amely az elképzelésihez,.

Böngésszétek honlapunkat melegen tartó eszközeinkért : Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés. Honlapkészítés, webdesign. Győr - Jót, s jól!


Rendezvényszervezés és catering. Nagykonyhai gépek, vendéglátó eszközök nagykereskedelemével, vendéglátóipar. A Pécsi Gasztroker Kft. Vásároljon nálunk minőségi konyhai eszközöket és gastro berendezést. Egyszerűen, gyorsan, olcsón, regisztráció nélkül.


Azért vagyunk itt, a háztartásák és . RENDEZVÉNYEK, ESZKÖZ BÉRLÉS. Kültéri rendezvények. A gyorséttermek különleges gépeket és eszközöket igényelnek a hatékony kiszolgáláshoz.


Fogadások, kávészünetek, kiállítás megnyitók, privát partyk, konferenciák catering szolgáltatása jó minőségben,. Búrorok, eszközök kölcsönzése rendezvényekre. Rendszeresen visszatérő ügyfélkörünk a garancia catering szolgáltatásaink.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.