2018. május 7., hétfő

Sajtos tallér sütő hol kapható

Sajtos tallér recept képpel, a hozzávalók és az elkészítés pontos leírásával. A pint Katalin Bovainé Galabits fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Valamilyen finom sós gluténmentes ropogtatni valót szeretnénk?


Borozgatáshoz, TV nézéshez. Készítsünk gluténmentes sajtos tallért ! Mikor gyerekek voltunk nagymamám sokszor vásárolt sajtos tallért a szomszéd nénitől. Nagyon szerettük.


Szeretném nagyon . Desszertreceptek , Főzési Receptek, Gasztronómia, Italreceptek, Étel, Konyha,. Keresztanyukám szokta sütni minden családi ünnepre ezt a ropogós tallért. Már én is beszereztem magamnak egy . Sokkolóan finom, fitt sajtos tallér :). Egyébként meg eltemettük az amúgy is elég tartalmas kalóriatemetőnkbe a többi bűnös recept mellé.


Feltöltötte: SegitunkFozni. A Házi sajtos tallér egy a sok könnyen, gyorsan elkészíthető Előételek. Kocsis Hajnalka receptje. Természetesen otthonra is ideális rágcsálnivaló a sajtos tallér.


Tetszett a recept ? Mint már írtátok a hozzászólásokban, olyannal ajánlom sütni, hogy vékony, ropogós legyen! Minden jót kívánok nektek hozzá! Angella receptje ! Két sütőlemezt vékonyan kivajazunk.


A lisztet és a sajtot tálban összekeverjük ( kép). A vajat kézzel elmorzsoljuk a lisztes keverékkel. Create New Account.


Már régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy kellene venni egy tallér sütőt, mert a fiúk nagyon szeretik a sós ropogtatni valókat, viszont chips igen ritkán kerül . Házi sajtos tallért szerettem volna enni, így kölcsönkértem Apuéktól a családi ostyasütőt, ami még a Mamié volt eredetileg. Gofri sütőben készíthető ropogtatni való. Köménymag ízlés szerint. Sajtostallér recept , sajtostallér sütőhöz. Hozzávalók: dkg rizsliszt.


Az ünnep nagy slágere lesz: házi sajtos tallér , ahogy nagymama csinálta! De ha tudunk a gödrök nélkül élni, akkor itt is van a recept. Emellett szeretném a régi családi recepteket bemutatni mert a régi háziasszonyok tudtak olcsón, finomat . Dec Ha unod már a sok sütit és édességet, vesd be a sajtos tallért.


Akár gofrisütőben is elkészítheted. A régi receptet sajnos már nem találtuk meg, de az interneten van belőle választék. Kattints ide és olvasd el, hogyan készül ez a különleges receptet a(z) Éva mama szakácskönyve családnál!


Közben meg kell fordítani a tallérsütőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.