2018. május 3., csütörtök

Játék szerszámkészlet

Játék szerszámkészlet

Tool World szerszámkészlet darabos. Smoby BlackDecker játék. Játék műhely munkaasztal. Szerszámkészlet sisakban - narancssárga. Zenélő darabos szerszámkészlet - többféle.


Játék szerszámkészlet

A barkácsolás a szerepjáték egyik formája. Az elemlápák a kisfiúk és kislányok kedvenc játékai közé tartoznak, így a Bosch Klein ideális választás gyermeke számára. A lámpa fejének dőlésszöge több . Minden korosztály, 7-éves. Felsorolás: Lista Csempe . Gjáték szerszámkészlet fúróval.


A bőrönd magában rejt egy egész műhelyt. A szerszámokkal teli bőrön biztosan tetszeni fog minden kis ezermesternek. A lyukaknak köszönhetően . Fa szerszám pa játék munkapa satupa asztali satupa szerszámos láda fa eszközökkel, szerszámos láda fém eszközökkel Basic, fa szerszámos láda fém . Neme: Fiúk számára Korosztály: éves kortól. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az . JCB barkácsszett, játék szerszámkészlet.


Játék szerszámkészlet

A szerszámkészlet darab szeghúzó kalapácsot, darab csillag-villáskulcsot, darab anyacsavart, valamint 2 . Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár . Gyermeked szeret szerelni és érdeklik a szerszámok? Akkor ez a játék tökéletes a számára. Kalapács, csavarhúzó és még fűrész is található benne! Elérhetőség: Raktáron.


Gyártó: Woodyland. Tanuld meg a szerszámok használatát könnyedén, ezzel a vagány, játék szerszámkészlettel ! A játék szerszámok, vagy egy kisebb barkácskészlet . Ezzel a nagyszerű KS Tools szerszámkészlettel a szerelő nekiállhat a munkának, . Valamit meg kell szerelni? A Tryco szerszámos készletben mindent megtalálsz a szereléshez. A gurulós játék szerszámkészlet segítségével a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a különböző szakmákkal.


Könnyen bőrönddé alakítható, így. Ezt a terméket pillanatnyilag nem tudjuk szállítani. Kitűnő fejlesztő játék.


Sajátítsd el a szerszámok használatát, vidám hangok kíséretében! A készlet tartalma: db szövet válpánttal ellátott . Pároknak évfordulóra, esküvőre nászajándékok. Gyerekeknek mesefigurás termékek lakástextil, lakberendezés .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.