2018. április 6., péntek

Használt vendéglátóipari berendezések

Mire jók a vendéglátóipari gépek ? Azok akik még csak tervezik, hogy vendéglátóegységet nyitnának vagy akik a hagyományos . Nagykonyhai, és vendéglátóipari gépek , berendezések óriási választékban! Kedvező árak, országos és gyors szállítás. Főoldalon minden gép megtalálható a vendéglátáshoz. Kiváló minőségű vendéglátóipari berendezések .

Vendéglátóipari gépek (0). Bejelentkezés szükséges 9. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában. Most lerántjuk használt vendéglátóipari gépek , használt. Gőzpároló, mosogatógép, tűzhely, olajsütő, hűtőszekrény, mélyhűtő, ipari sütő, kombi.


Bármilyen használt vendéglátóipari gépet átveszünk: legyen szó akár munkaasztalokról, hűtőkről és fagyasztókról, gyros sütőkről, ipari mosogatókról, . Kifőzde berendezései. TÁNYÉR ÉS POHÁRMOSOGATÓ GÉP Méret: 600x600x9mm. Tányért, edényt, kanalat, villát, kést?

A GasztroNagyker. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Minőségi inox vendéglátóipari , élelmiszeripari gépek és berendezések gyártása, bolti, melegkonyhai berendezések és raktározási állványzat forgalmazása.


A legjobb minőség, a legjobb áron! Konyhatechnológiai tanácsadás, pályázati tanácsadás konyhatechnológiai felújításhoz. Cégünk vállalja szállodák, éttermek, önkormányzati és üzemi konyhák komplett berendezését. Ebben segítségünkre van a több mint éves szakmai . Gastro Bolt - vendéglátóipari üzlet, vendéglátóipari gépek , berendezések szervize.


Ugye mennyire kiábrándító, mikor kedvesünkkel vagy baráti társaságunkkal egy étteremben . HASZNÁLT ÉS ÚJ NAGYKONYHAI GÉPEK ELADÁSA, VÁSÁRLÁSA. Használt nagykonyhai gépek. Leszervízelt, megbízhetó gépek. Szakmai, felkészült . To connect with Profi vendéglátóipari gépek pénztárcabarát áron, or create an account.


Keresés ezen a webhelyen. Balatonfüred-Veszprém Bontott autó alkatrészek. Széles választékban kínálunk nagykonyhai vendéglátóipari mosogatógépeket, Lamber Hoonved Winterhalter, hűtőket GEMM Liebherr, tűzhelyeket . Szűrés ár szerint, Ár szerint .

Javítás gyorsan, pontosan! Minden nálunk vásárolt készülékhez csomag prémium kávét adunk ajándékba! Szerviz Információk. Honlapunkon megtalál minden olyan gépet , berendezést, amelyre egy jól felszerelt . A vendéglátóipari gépek címkéhez tartozó oldalak listája a Linkedin.


A saját oldalad beküldted már? Cégünk egyedi tervezésű és gyártású fémipari berendezésekkel foglalkozik. Nagyüzemi konyhabútorok,rozsdamentes gépek berendezések.


A bérelhető konyhai. Szathmáry service kft. Mutassa be a vendéglátásban az értékesítés munkafolyamatát, és jellemzőit!


Ismertesse a gépek , a berendezések, az eszközök és a felszerelések . Cégünk vendéglátóipari működő és induló egységek technológiájának a tervezésével is foglalkozik. Komplett konyhák tervezése és kivitelezése gépek illetve . TVA-Diamond zöldségszeletelő és sajtreszelő gép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.