2018. április 3., kedd

Candy mosogatógép hiba program

Mivel már egyszer ugyanezen hiba miatt szerelőt kellett hívnom, ami elég sok . HIDEG ÖBLÍTÉS program elvégzését ja-. Ha a hiba továbbra is fennáll, akkor a mosogatógép sorozatszámának . Egy Candy CSF 4M tipusú mosogatógép gyilkolja az. Azt szeretném megtudni, hogy ez a hibakód mit jelent . Egy program kiválasztásához nyomja le.


AUTOMATIKUS HIBAJELZÉSEK. Programtárcsa : a gomb megfordításával kiválasztható a kívánt program. A mosogatógép nem működik. Standard edénykészletek száma. Energetikus osztály1.


Van rajta program és minden program más más hibakódot jelent. Ekkor a hiba oka lehet egyszerűen az, hogy az eszköz nem csatlakozik az. Ha a gépben víz marad a program végeztével, azt okozhatja a vízelvezető . Mosógép hibakódok. Candy GRAND 6: A bal oldali felső illetve alsó led 1másodperces ütemben villog, pár másodperc szünetet tartva, a ledek . Ha a mosógép leállt, és a kijelző azt jelezte, hogy például az Ehiba hibája, akkor a. Candy C564xt Service Manual Download Schematics Eeprom Repair Info For Electronics . Candy mosógép két lehetséges módon értesíti a. Szivattyúzási problémákat jelez. Szeretne magyarázatot kapni a mosógépén lévő szimbólumokra?


Candy mosogatógép hiba program

Sütője funkcióinak részleteire kíváncsi? Töltse le Candy termékének felhasználói kézikönyvét. Megalapozott elmélet . Egyesült Királyság felvett candy mosogatógép tabletta kijelző hiba. Candy CDP 1L39X mosogatógép , terítékeses, Program ,. Ehiba jelentkezik a Gorenje mosógépben, általában a program indítása utáni. Bosch (SG155E15EU) eddig tökéletes működő mosogatógép ma a program.


Candy cdi típusú gépem (3éves) tegnap a következő hibaüzenetet adta: E4. A meghibásodott mosógép által jelzett hibakódok, hibüzenetek jelentései,. Háztartási gép hibakódok. Alábbiakban igyekeztünk mindazokat a hibakódokat összegyűjteni, melyek a háztartási gépek, mosógép , szárítógép, mosogatógép.


Nincs meleg víz, mosás program nem szűnik meg, a hibakód nem látható. Természetesen több hiba is előfordulhat a programkapcsoló megakadásánál,. BELÜL egy másik program is választható a „ PROGRAMVÁLASZTÁS ” gomb. Ejelenik meg a kijelzŒn és megszólal a hangjelzŒ.


OK A HIBA MEGSZÜNTETÉSE. A gép csak részben. Ugyanez a hiba miatt már zaklattam a Candy -Hoover szervízet, és ők ezt. Program újra indítás, perc maradék idő és amikor indul kis . Az applikációnak köszönhetően egyszerűen irányíthatja a mosógépét egy okostelefon vagy tablet segítségével. Program végén a felsősor két középső ledje világit, ez valami hiba kód csak nem tudom.


Candy mosogatógép hiba program

Szakemberek keresése háztartási gépek telepítése és javítása kategóriában való feladatvégzéshez a Qjob. CANDY Smart Sity panel. Ha a fenti ellenőrzések végrehajtása után a hiba továbbra is jelentkezik, húzza ki a . Ha a probléma továbbra is fennáll, előfordulhat, hogy a mosogatógép műszakilag hibás. Ha úgy véli, hogy ez a hiba oka, forduljon egy hivatalos .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.