2018. április 13., péntek

Bosch mosogatógép programidő

Bosch mosogatógép programidő

A felállítást és a csatlakoztatást a telepítési és. Nyomja meg a START gombot `. Zárja be az ajtót. A program elindul. Szerencsére a mosogatógépek már elég . A mosogatógép teljes állapota. Feltöltötte: OnlineMárkaboltok.


Bosch Mosogatógép típus: Rövid program. Vízvédelmi rendszer, Regeneráló elektronika, Aqua . Az időkésleltetési funkcióval Ön a programot a kívánt kezdési időponthoz előre . AEG, Amica, Beko szabadonálló mosogatógépek bolti garanciával a MALL. A Lord Dtiszta LED kijelzővel, alacsony zajszinttel, VarioSpeed programidő.


Vízfelhasználás eco program °C-on: 9. Töltse le és többet utasítások BOSCH SGS43E42EU Mosogatógép online. PDF Használati útmutató letöltése Mosogatógép BOSCH SGS43E42EU. Az adatbázis a soha nem látott jólét, véleménye az Mosogatógép BOSCH SMS40D22EU, Diplotop összehasonlítja az Mosogatógép BOSCH SMS40D22EU . Programidő eco program 50 . A töltet terhelést egy fordulatszám szenzor detektálja, amely a víz szintjét ismeri fel. Nagyobb töltöttség esetén több víz kell az edények beáztatásához, és a . A mai rohanó világban a mosogatógépek értékes időt és energiát takarítanak meg.


Bosch mosogatógép programidő

Szállítási idő : azonnal. Ez lehetővé teszi, hogy készülékét . Elektronikus indítás késleltetés. Automatikus programok. A vízfelhasználás, a vízhőmérséklet és az öblítési idő úgy van beállítva, hogy pontosan . VarioSpeed: elmosogat fele idő alatt, ugyanakkor a mosogatási és szárítási . Gyengéd - még a füléhez is. Extra szárítás: a nehezen szárítható edényekre kifejlesztett erős szárítási program ? Silence Plus: kellemesen . Energiatakarékosság és teljesítmény: teríték mosogatására alkalmas.


Sütő, kávéfőzőgép, hűtő, mosogatógép , mosógép , szárítógép? A bekapcsolva . Tulajdonságok: Teljesítmény. Egyszerű kiválasztású program indítás a kívánt kezdési időtartamért.


Zajszint: dB (re pW) Zajszint (csendes programon): 42(A) . BOSCH SMS25AW02E szabadonálló mosogatógép 60cm fehér 2év garancia akár. A megfelelő kezelési útmutató megkereséséhez csak adja meg .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.