2018. április 5., csütörtök

Babapolya szabásminta

A futóműmérő- műszer egy lézeres-infrás, fejes, kamerás, nagyon pontos és korszerű műszer. A gumiszerelőgép egy félautomata billenőoszlopos, precíz . De mit sem érne a legmodernebb műszer a kiváló szakember nélkül. BOSCH számítógépes műszer segítségével méri meg. Személygépkocsi futóműállítás :Br. A műszer belső felépítése rögtön választ ad a mérési körülmények egy részének.


A négy mérőfejes műszerek erre alkalmasak, hiszen a hátsó két mérőfej által meghatározott tényleges menettengely képezi az első kerekek mérésének alapját. A műszer menürendszere a teljes ügyféltörzs kezelésére is alkalmas, ezáltal . MÉRÉS ( KÖKIR KOMPATIBILIS FÉKPAD ). Műhelyünkben 3D geometria, lézeres futóműállítás van. BEISSBARTH műszerrel állítjuk autója futóművét. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Hunter (U.S.A) a futómű állítás mestere. Egy azon műszer műhelyen belül akár több emelős álláson is, de akár aknán is . Egyszerű kialakítás a könnyű telepítéshez és méréshez. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


A mérés a mai gépekben . A Bora-2egy előző generációs ma is modernnek számító berendezés. Bármilyen műhelyadotságok mellet tudunk megfelelő megoldást ajánlani. Ha nem hiszed keress meg minket.


CL-Laser Optikai futóműállító , A CL-Laser egy lézeres optikai futóműállító. A pontos gyorsfelfogóknak köszönhetően a műszer nem igényli kerékütés . Device ikon A lecke célja. A futóművek diagnosztikai vizsgálatához szükséges főbb műszer és méréstechnikai ismeretek. A mágneses digitális műszer rátapad a kerékagyra vagy a féktárcsára. Remekül bizonyította, hogy a gumis futóműállító műszere nem volt kalibrálva.


Munkánkat segítik - többbek között - az alábbi műszerek : hpa bora 2futomu fek. Futómű diagnosztika - méréstechnika. Computeres futómű állító. Diagnosztikai műszer.


Laser Tools - UK Beépített mágnessel ellátott kivitel a könnyű . Kitűnő állapotban lévő 3D futóműállító műszer eladó. HPA Infrared 4xfutómű állító futóműállító gép eladó 2-3db. Vettem hozzá tartalék gépet, . Az általunk használt 3D-s, kamerás futómű állító , ellenőrző . DIAGNOSZTIKAI,ÉS FUTÓMŰ ÁLLÍTÓ ,SZÍNKÓD OLVASÓ,LÉG KULCS, SZEGECSHÚZÓ AKKUK, MŰSZER AKKU - MINDEN AMI AKKUMULÁTOR,ÉS ELEM!


Számítógép-alapú futóműállító rendszer haszonjárművek részére, beleértve a pótkocsik, dupla és tripla tengelyes gépkocsik és buszok bemérését is. A műszer kialakítása minden szempontból egy műhely igényeihez vannak igazítva. A kamerákat nem kell hatalmas konzolokra telepíteni, elegendő az emelő . Egyéb, Üzleti ajánlatok, Autonet 0. Amikor használaton kívül van kis helyet foglal, közben pedig tölthető, hogy amikor beérkezik futóműállításra egy autó, rögtön készen álljon a műszer. Műszer , Komplex diagnosz.


Tehermentes: nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.