2018. március 20., kedd

Házi kenőmájas készítése

Házi kenőmájas recept képpel. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. A házi kenőmájas össze sem hasonlítható az ipari változattal. Elkészíteni kissé időigényes, de jó . A disznómájat nyersen ledaráljuk.


Hozzáadunk egy fej reszelt vöröshagymát, és tizenöt deka nyers, sovány combhúst.

Megabálunk egy kiló . Recept gyűjteményében! KENŐMÁJAS Vali módra! Ma bemutatjuk, hogyan készül el az üveges kenőmájas , a Petry család hagyományos receptje alapján.


Közben a csirkemájat megtisztítjuk, . Kenőmájas üvegben. Mindezt kockákra vágjuk és 3-fej . A titkos fűszer, amitől igazán finom az erdélyi házi kolbász! Az arány a máj és a császárhús között mindig kb.

Nagy darabokra vágjuk a hagymát, üvegesre pároljuk egy kevés zsíron, rádobjuk a nagyobb darabokra kockázott májat, ízesítjük borssal, . Kolbász készítés házilag (recept)! Mert a falusi a legjobb! Régimódi házi kenőmájas. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Egy igazán frankó házi májkrém pont ugyanannyira lehet tökéletes reggeli, mint amennyire tökéletes vacsora.


Szóval mutatjuk is a receptet! Ha egyszer megkóstolo többé hozzá sem nyúlsz a bolti . Előző este a tejbe beáztatom a májat. Másnap kb evőkanál olajon puhára sütöm.


Ilyen például a májas hurka, amit kicsi és nagy egyaránt kedvel. Véres hurka, sváb hurka és májas hurka készítése házilag! Sertésbelsőség, fejhús és tokaszalonna kétszer darálva.


A hagyományos magyar alapfűszereken felül majorannával ízesítjük. Saját főzőlevével felöntjük és . Májas hurka készítés lépései. Vidéki és egy kissé idősebb embereknek közvetlen gyerekkori élményként megtapasztalt esemény a falusi disznóvágás, az azzal . Betettem a sütőbe és a legalacsonyabb fokon óra alatt megabáltam.

Amikor kész lett kihűtöttem. Hagyományos és elfeledett fajták, régi és új ízek, házi készítési módszerek. Korabeli leírások, szakácskönyvek. Hurka-alap aprítás: a hurka-félék készítése annyira változatos, hogy általános szabályokat, vagy. Teri féle kenőmájas.


Férfiak is elkészíthetik. Szezonális gasztroblog, nemzetközi ízvilág. Friss alapanyagok a piacról. Kevés hús, sok zöldség. A szalonnáról levágjuk a bőrt.


Ha magad készíte tudod mi kerül bele, és a szád íze szerint van fűszerezve. Füstölt kenőmájas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.