2018. március 14., szerda

Hausmeister kenyérsütő hm 1101

Hausmeister kenyérsütő hm 1101

Gyors áttekintés. Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez. Típus, kenyérsütő. Programok száma, sütési program. Teljesítmény, 5W. LCD kijelző, Igen.


A dagasztó lapátokat nem tartalmazza az edény Szélesség: 1x 1mm. Kenyérsütő ékszíj. Készleten lévő alkatrészeinket a szállítási feltételeink szerint kézbesítjük. Bimbó Zenekar ing hausmeister kenyérsütőgép üst.


Konyhai kisgépek, Háztartási gépek. Olcsó eladó új és használt receptek hausmeister kenyérsütő. Bocs az előbb nem jelent meg a kép . Hausmeister family kenyérsütőnk van. Nekem is HM van és sokat kísérleteztem, mire a következőkig jutottakicsit több víz . Találja meg a legjobb árat, ajánlatot!


Raktárkészlet: Jelenleg nincs, kérjen tájékoztatást . Egy darabot se hoztak eddig a vevőszolgálat szerint GVH. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! SelecLine BM-13automata gluténmentes egylapátos kenyérsütő. Gáztûzhely Vásárlási, eladási és csere hirdetések – találja meg a. Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.