2018. március 13., kedd

Fevill fűnyíró alkatrész

Fevill fűnyíró alkatrész

FEVILL kerti gépek, alkatrészek. Raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeinken! Benzines fűnyírók. A kés központosítását a késtartó agy végzi. Fevill fűnyíró árak.


Kapcsolódó termékek. Swing fűnyíró késtartó. A képek csak illusztrációk. Megosztás másokkal:. Kés hossza: 3mm. A motorja tönkrement, kapcsolója nincs meg. Csoport: fűnyíró. Fűnyíró alkatrész.


Kompolt - Otthon . A kés hossza 3mm, a furat átmérője mm. Az Ön értékelése: Köszönjük az értékelést! Ashtray, Sci-fi spaceship, Bangles. Webáruházunkban olyan kerti gépekhez talál alkatrészeket , melyeket egyébként alig-alig talál meg áruházakban vagy a szervizek polcain.


Fevill fűnyíró alkatrész

Elektromos fűnyíró alkatrészek - Agrooroszi . Kerti Gépek Boltja. Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb fűnyírógyártója. Rasenmäher Reparatur. Lawnmower repair. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervízszerviz, szaktanácsadás és alkatrész.


Miben más a hengerkéses fűnyíró a hagyományos forgókésestől? A hagyományos fűnyíróknál a „vágást” a kés nagy sebességű forgásával . A FAI angol eleganciával és minőséggel áll a motorikus alkatrészek széles választékával az autó szerelmeseinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.