2018. március 9., péntek

Csillámpor ragasztó

Csillámpor ragasztó

Az a ragasztó , amit csillámtetováláshoz használsz, különbözik más ragasztóktól. Van néhány aranyszabály, amit ha betartasz, sokáig tartós mintát készíthetsz . Csillámtetoválás ragasztó. Két féle akár hétig is tartós és biztonságos csillámtetoválás ragasztók közül választhatsz: zselés és fehér. A zselés ragasztóval lesz . Bluestar csillámtetkó ragasztó - ml.


Csillámpor ragasztó

Praktikus és nélkülözhetetlen alapanyag a csillámtetoválások elkészítéséhez. Segít a csillámporok bőrre történő rögzítésében. Biztonságos csillám tetoválás ragasztó gyermekeknek, és professzionális használatra. Az üvegben található ecsettel lehet megfesteni a kívánt mintát, vagy. Bevizsgált, 1-ig bőrbarát víz és izzadságálló csillámpor ragasztó többféle.


Ft-os áron elérhető. A csillámtetoválás egyszerűen elkészíthető, csillámló és trendi testdísz. Bőrbarát, vízálló testragasztó csillámtetoválás készítéséhez, a csillámpor rögzítéséhez.


Csillámpor ragasztó

Az üveg ecsettel ellátott, így alkalmas szabadkezi, vagy sablonos . Nálunk nem csak csillámporok, de csillámpor ragasztó is megtalálható, sőt, . Az alkotókedvet a bezártság sem fékezheti: csillámos ragasztó a kreatív időtöltésért. A csillámpor ragasztó a csillámport 7-napig tartja a bőrön. Természetes alapú, latexmentes csillámragasztó, csillám tetováláshoz, víz és izzadságálló, ami 1-hétig tartja a bőrön a csillámport. Használata: Vidd fel az . A TyToo BlueStar zselés csillámpor ragasztó a csillámport 8-napig tartja a bőrön. A testdíszítéshez szükséged van egy erős, tartós és biztonságos ragasztóra, . Erős tartós ragasztó ,7-napig marad fenn a bőrön.


Babaolajjal eltávolítható. Amint a ragasztó színtelenné vált, fel lehet vinni a csillámport a ragasztó rétegbe. A ragasztót felkenve pár másodpercig hagyni kell kicsit száradni. A képkeret teljes felületét kend be a deoupage ragasztóval , majd kezd el rászórni a csillámport.


Csillámpor ragasztó

A módszer bár egyszerű, de vannak hátulütői: rengeteg . Egyenletesebben kenhető, tartósabb minták, . Világmárkák egy helyen! Profi sminkecsetek, műszempillák, sminkpaletták, testfestékek, sminktáskák, sminkszékek, rúzsok, csillámok, professzionális . Csak külső használatra. Irritációt nem okoz . Bőrbarát, bevizsgált csillám tetoválás ragasztó , mely arra szolgál, hogy a csillámport tartósan rögzítse az emberi bőr felületén. A tároló üveg ecsetes tetővel . Bőrbarát, víz alapú csillámpor ragasztó , mely arra szolgál, hogy a csillámot tartósan rögzítse az emberi bőr felületén. A glitter body art (csillámfestés), vagy . A BlueStar csillámpor ragasztó a csillámport 8-napig tartja a bőrön normál körülmények között.


A tökéletes csillám ragasztó mellyel a csillámok tartósan a szemhéjon maradnak. A rendkívül erős és tartós ragasztó a csillámokat és a pigmenteket a nap . Dekorációs csillám és folyékony ragasztó , amivel díszíteni lehet a különböző kreatív színezőket. Tartozékok: kémcső csillámpor (pink, arany, halványkék), . Színtelen, gyorsan száradó ragasztó csillámpor felhordásához.


Sokkal látványosabb és tartósabb csillámtetoválást és testdíszítést készíthetsz a BlueStar zselés ragasztóval. Body Art Adhesive!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.