2018. február 9., péntek

Kerámialapos tűzhely használata

Minden használat után állítsa a főzőzóná- kat ki állásba. A beépíthető üvegkerámia főzőlap háztartásban való használatra készült. Elektromos sütővel ellátott kerámialapos tűzhely.


A tűzhelyet csak a. A kerámia főzőlap igen népszerű eleme a konyhai berendezéseknek, és egyre.

BEÉPÍTHETŐ ÜVEGKERÁMIA FŐZŐLAP. Műszaki információk. A főzőlap használata. Eltörhet az üveg kerámia felület!


Energiatakarékosság: A gáz főzőlap lángja nem csak az edényt,. A bekapcsolt tűzhelyen lévő üres edények az üvegkerámia lap sérüléséhez vezethetnek. Kezelési útmutató.

Az abban foglaltak betartásával megelőzhető a szabálytalan használat. Az üvegkerámia főzőlap tárolóhelyként való használata karcolásokat vagy más károkat okozhat a készülékben. Ne használja az üvegkerámia főzőlapot, ha a repedt . Kerámia főzőlap használata során csak olyan lapos fenekű edényt szabad használni, amelyeknek nincsen széle és recéje, mivel ellenkező esetben tartós . AZ ÜVEGKERÁMIA TŰZHELYLAP. HASZNÁLATA ELŐTT.


Forgógombos vezérlés. Használati utasítás. Rendeltetésszerű használatGondosan olvassa el ezt az útmutatót. Ha a főzőlap használata nem lehetséges, mivel automatikusan. Az üvegkerámia lemez normál körülmények között ellenálló a hőmérsékleti ingadozá- sokkal és mechanikai ütésekkel szemben.


Kérjük, olvassa el figyelmesen a használati utasítást. Az Ön által vásárolt tűzhelyhez az alábbi tartozékok. Hogyan kell használni ? Helyezze a kaparót éles szögben a lemez felületére, és egyszerűen . A MaxiKlasse tűzhelyek nagy sütőterében egyenletesen sül át minden étel.

A könnyen tisztítható és egyszerűen kezelhető kerámia főzőlapon egyszerűen . Olcsó új eladó és használt Indesit villanytűzhely használati utasítás. Az edény talpának állaga. MORA C 3AW Kerámialapos tűzhely.


Biztonsági utasítások 2. Ez a kompakt tűzhely kívülről kicsinek tűnik, mégis egyszere több ételt el tud vele. A készülék áttekintése és a vezérlőegység 4. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat is megosztjuk . Bosch Tűzhelyek használati utasítása és alkatrészei. Bosch üvegkerámia főzőlap PKE645D17E használati utasítása.


Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott . Napjainkban, évvel az első kerámialapos tűzhely megjelenés után. A sima, fugák nélkül beépített tűzhely előnye, hogy maga a tűzhely is használható. Olvassa el és megtudja, hogy a kerámia vagy az indukciós főzőlapot.


A grill serpenyő a használat során nagyon. Van neki egy társa is, a kerámia főzőlap , amely ugyanolyan szemrevaló és. Számos konyhai eszközön fel már tüntetve, hogy az használható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.