2017. december 1., péntek

Távolságmérő távcső használt

Távolságmérő távcső használt

Válogass a Jófogás. Legtöbb termékünk készletről. Távolságmérős távcső kedvezményesen! Bluetooth kapcsolat képes Geovid távolságmérő - Leica Hunting App 2. Sheriff 4távolságmérő (Lacerta).


Távolságmérő távcső használt

Lézeres távolságmérőink, tájolóink között hobbi és profi eszközöket is találhat. Praktica Falcon 7xtávcső. A távcső használata és menüje rendkívül egyszerű, a nagyméretű . Felbontott, használt és újszerű termékek csökkentett árakon.


Keresőtávcsövek , céltávcsövek, távolságmérők és irányzékok - használt. A kompakt és könnyű vázkialakítású eszköz maximális mérési tartománya 9m . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. HASZNÁLT TERMÉKEK. A Zeiss Victory RF 8xegy új etalont jelent a keresőtávcsövek körében. A Geovid HD-B távcsövek koncepciója forradalmasítja a távolságmérést.


Távolságmérő távcső használt

Távcső vadászathoz 900-as, 10x4 fekete. Eladnék egy Bosile márkájú (kanadai) céltávcsövet bontatlan dobozában, minden tartozék. Zeiss victory rf 8xlézeres távolságmérővel. Eladó egy nagyon jó állapotú Wetzlar Dialyt 8x56-os keresőtávcső. Leica Geovid HD-B keresőtávcső távolságmérővel.


A könnyű, egykezes vezérléshez használt gombok a jobb oldalon helyezkednek. AKAH X-Range távolságmérő. ProInstrument 600m 6xLÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐ TÁVCSŐ DIGITÁLIS MONOKULÁRIS VADÁSZ GOLF SPORT HAJÓS LÁTCSŐ 6méter mérési . Céltávcső Meopta. A binokuláris távcsövek jelzésére a gyártók leggyakrabban egy számpárt használnak , pl. Ezek az eszköz legfontosabb . Eladó új és használt Vadászat, sportlövészet hirdetések Budapest területén.


Több tucat friss. DIGITÁLIS TÁVOLSÁGMÉRŐ 7xTÁVCSŐ GOLF SPORT VADÁSZ LÁTCSŐ RUBY PRIZMÁS 914m látótávolság 2év GARANCIA. Az Olympus távcsövekben használt lencsék és prizmák szinte kivétel nélkül bevonattal, illetve többrétegű bevonattal rendelkeznek, mely védelmet kínál a . Cookie használat. NIKKOR Z objektívek használata a beépített vakuval . Minox BF 8xBR keresőtávcső.


FURY 10xTETŐPRIZMÁS KERESŐTÁVCSŐ LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐVEL Magas minőségű optika és nagyfokú távolságmérő képesség jellemzi a . Azt viszont igen, hogy 3-4méteren belül a távmérő pontos,. A Vector nagyon sokféle céltávcsövet és céloptikát gyárt. Használata igazából szokás kérdése. A taktikai szálkereszt típusokat a céllövészek kedvelik, nyilvánvalóan a célpontáthelyezés és a távolságmérés lehetősége náluk elvárás.


Távolságmérő távcső használt

Készpénzes vagy bizományosi értékesítésre használt vagy hagyatéki fegyvereket,. Kések, íjászfelszerelések, túrafelszerelések, engedély nélkül vásárolható fegyverek webáruháza. Magyarországon és az EU egyes országaiban vadászati célú használata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.