2017. december 1., péntek

Kombi pároló használata

Kombi pároló használata

A gőzrendszer tisztítása. Alacsonyabb hőfokon lassú. Sütő- pároló használati útmutató. A főzés ( párolás , sütés) már akkor megkezdődik, mielőtt a sütő elérné a 1°C-os hőfokot. A készülék karbantartását, javítását, csak a szerviz szakembere végezheti.


Lainox COES kompat kombi sütők használati útmutató. Kombi párolók működéséhez nincs szükség zsír, olaj, ill. A benne elkészült ételek ízletesek és egészségesek maradnak. Az ipari nagykonyhai kombi sütő pároló gőzpároló berendezésekben sokféle étel gyorsan kitűnő minőségben olcsón elkészíthető. Sok örömet és sikert kívánunk az ORANGE VISION kombi sütő használata.


Az elektromos üzemű sütő használható légkeveréses, párolás , kombinált és regeneráló. A “ Combi Clean” tisztítási programot tartalmaz, melyek a . A pároló edény betolásakor és kivételekor ügyeljen arra, hogy a tar- talmuk ne löttyenjen ki. Zárt dobozokban a főzés és melegítés során túlnyomás keletkezik . UNOX XB és XV DIGITÁLIS KOMBI. Hasznalati-utasitas-unox-xb-es. SOKKOLÓ FAGYASZTÁS.


FAGOR kombi - pároló sütő FAGOR gázüzemű kombi - pároló sütő Fagor APG. HACCP, használati utasítás , . Modell: PE 1SVR. A kombi párolók kiváló választás, ha több ételkészítési módot is egy készülékben.


Külső maghőmérséklet-érzékelő vagy Sous Vide érzékelő használata. Ismerteti a kombipároló rendeltetésszerű használatát. Kapcsolódó dokumentumok.


Professzionális felhasználásra alkalmas, elektromos, digitális vezérlésű kombi sütő- pároló. Rozsdamentes acélból. Fagor kombinált sütő párolók , invesztáljon a jövőbe.


Azzal, hogy számos sütő-főző funkciót egyesít, a kombipároló az elmúlt másfél- két. Mit várunk el a géptől, milyen célra szeretnénk azt használni ? Olcsó új eladó és használt Elektromos pároló edény. Pároló , főző, szörpfőző és gyümölcslé lepárló edény. A most leadott rendeléseket már csak a két ünnep között tudjuk kiszállítani.


Az alacsony üzemelési költségű SkyLine kombipárolók tervezésekor mind. Plan-n-Save funkcióval és e funkció használata. Skyline Pro kombipároló.


Kombipároló digitális vezérléssel. Kérjük, használat előtt olvassa el a használati útmutatót. Edénybe helyezve, kombi tállal lefedve pároló felületként is használható.


Kombi pároló használata

C Az egy fázisnak köszönhetően használata nem helyhez kötött! Ft - Nézzen az ár mögé! Hatékony működés, teljesítmény és alacsony .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.