2017. december 18., hétfő

Ecet öblítő helyett

Miért jobb az ecet öblítő helyett ? A törölköző egy ideje már nem szívja a nedvességet? Ecetet öblítő helyett ? Na, ezt most nem értem. Az imént olvastam ezt: -öblítő helyett használj ecetet, attól illatos és puha lesz a ruha- Az.


Párom erősen izza és a ruháiból nem lehet kimosni az izzadságszagot.

Olvastam valahol, hogy az ecet segít a. A textilszálakra tapadt vízkő fátyolossá teszi a színeket és keménnyé az anyagot, ezt segít eltávolítani az ecet. Az öblítőt egy az egyben . Teljesen felesleges drága öblítőre költeni, ha van egy kis ecet otthon, ugyanis ugyanúgy puhítja a ruhákat, mint az öblítők. Sokszor olvasok itt az nlc-n az ecetes öblítésről. Mindenféle variációt olvastam már.


Ki hogyan csinálja? Töredékéből kihozzuk, ha otthon csináljuk. Ha eleged van abból, hogy bármilyen jó minőségű mosószert is vásárolsz, a ruháid .

Naná, hogy az ecetről van szó! Szedd össze a bátorságodat, és öblítő helyett önts egy kis ecetet a mosógép öblítős fakkjába! Nem sokkal később leváltottam az öblítőt a víz, ecet és illóolaj triumvirátusra,.


A sokoldalú ecet kiváló ruhák öblítésére , önthetjük hígítva a mosógép öblítőtartályába , és még a vízkőtlenítést is megoldja. De visszatérve a . Vannak, akik azt állítják, hogy érződik az ecet szaga mosás után, én eddig ilyet nem tapasztaltam,. Az ecet a mosógép szempontjából is igazi csodaszer, amellett például, hogy használhatod öblítő helyett , segít a készülék karbantartásában, illetve . Sokan állítják egyébként, hogy nem is érezni a szagát az . Használj öblítő helyett ml os ecetet. Enyhe fertőtlenítő hatása van és puhává varázsolja a régebbi törülközőket is.


Nem véletlenül használnak sokan ecetet öblítő helyett , amellett ugyanis, hogy megakadályozza a. Az egyszerű konyhai ecet varázslatként hat, ha mosásról van szó. Tökéletesen beválik öblítéshez a drága . Sokak számára hihetetlen, de bizony van élet az öblítő után is. Gépi mosáshoz, öblítő helyett : Aki nem kedveli az ecet szagát, de nem szívesen használna tovább bolti öblítőt, az kipróbálhatja citromsavas . Az alábbiakban bemutatjuk a ecet alapú öblítő recepteket.


Balzsam helyett almaecetet vehet be, de a hatás kissé rosszabb lesz. Egy ilyen szerszámot .

Ugyanaz a hatása, de környezetbarát és sokkal puhább lesz a ruha tőle. Tipp: Az ecet eltüntetni az . Nem kell hozzá más csak ecet , víz és valódi illóolaj. A házilag készíthető mosószer után íme a hozzá passzoló öblítő házilag, alapanyagból. Vagy ha illatos öblítőt szeretnél, akkor maximum .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.