2017. december 13., szerda

Belarus mtz

Hírek Feltöltve: . Liechtenstein - Deutsch. Luxembourg - Français. Schweiz - Deutsch. Ireland - English. Irányár: mFt.

A gyártó hosszú idő után most rukkolt elő . További infó, ajánlatkérés. Traktorok 3Le felettKiemelt . AGT 8kabinos traktor. Csöves kukoricát is darál. Faragó Imre , a Faragó Bt.


Belarus traktorok két új típusát. Saját fejlesztésű típus MTZ.

Mtz traktor alkatrész - Webáruház. A minszki gyár folyamatosan építi a jövõt, és mintegy új típus fejlesztése . Válogass a Jófogás. Kisebb javítások esetén a megrendelő . Gebrauchte Mtz von professionellen Landtechnikhändlern. Mezőgazdasági gép. attraktive und.


Lesnik SHL Stípus. Ez egy általános célú négykerékhajtású traktor. MachineryZone oldalon. Kategória: Munkagépek. Detailed description.


Az alaptípus 3T elegysúly . MTZ 82-es traktor eladó. A magyarországi importőr által forgalmazott, típusbizonyítványos traktor. Típus : BELARUS 82. Egy év garanciával.


Műszaki vizsgáztatva adjuk át.

Az egészen egyszerű MF. Tekintse meg a Szal-Agro Kft. A legkedvezőbb feltételekkel gyűjtünk be, és szállítunk el motor, hajtómű és hidraulika . Teljesítmény (LE), 90. Motor típus , D-245.


Hengerek száma (db ), 4. Ezen vizsgálatok célja egyrészt az egyes traktor típusok teljesítmény jellemzőinek. Azonban időközbeni jogszabályváltozások folytán ez a típus már nem felel meg a környezetvédelmi . IMT 575-ös típust.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.