2017. december 12., kedd

Arcvédő maszk sportoláshoz

Arcvédő maszk sportoláshoz. Egyszerre védi az arcodat, nyakadat, orrodat és füledet a hidegtől. Gyapjú anyaga tökéletes védelmet nyújt a szél, . Sport és arcvédő maszkok. Arcmaszk égési és traumás sérülésekre. Szilikon laborunkban készítünk égési és traumás arc sérültek részére . Sok más vár Elképesztően jó kütyük, . Cikkszám, KUT- C-MASZK-002.


Arcvédő maszk sportoláshoz

Hasonló termékek. A Dressa arcmaszk sportoláshoz - szürke színben egy multifunkciós sál, ami kiválóan használható szájmaszknak, arcvédő maszknak, sálnak, nyakmelegítőnek, . Most -al olcsóbb. A terméket a kosárba gomb megnyomása után,. Tartós, könnyû kezelni, alkalmazkodik az európai szabványokhoz.


Starling Sam arcvédő maszk , A Starling Sam arcvédő maszk jellemzői: - anyaga: gyapjú arcvédő neoprén száj résszel, gumi szellőzőnyílásokkal - nyak körül . Sielés, snowboardozás, kerékpározás, motorozás,. Kiválóan véd a hideg, a szél ellen. Sál, maszk - Ruházati kiegészítők, Fedezze fel több mint sportág termékeit! Túra, fitnesz, kerékpár, roller, sátor, ping-pong asztal, futócipő, technikai és.


Arcvédő maszk sportoláshoz

Praktikus fej és arcvédő maszk (Balaklava) téli sportoláshoz , kültéri munkához. Rogelli Balaclava arcmaszk. Rugalmas elasztikus anyagból készült balaclava, azaz fej és arcvédő maszk hideg.


Ajánlott minden sportoláshoz , hideg időben! Zan headgear fél arc maszk neoprén S Motoros maszk , maszk. Ami közös , hogy mindkettő símaszkként is funkcionál, tehát téli sportolásra is alkalmas. Az arcvédő keret nélküli víztiszta plexivel és gumírozott fejpánttal rendelkezik.


Ez a kialakítás . Material: neoprene . Ha a hidegben vagy hűvös időben sem szeretnél lemondani a túrázásról sportolásról akkor vedd fel az arcvédő maszkot , és már indulhatsz is. Ft-os áron elérhető. Légszűrő, kerékpáros, techno és respro city maszkok. Pormentes arcmaszk Ply anti-részecske maszkok Anti-Droplets légzőkészülék.


Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Higiéniai termékek, védőmaszkok. Textil Maszk , mosható, többször használatos (gumis pánttal) MHP2.


Lövész maszk , fegyveres játékokhoz. Taktikai térdvédő, sportoláshoz , fegyveres játékokhoz. Az egyéni sportolást , például a futást újra engedélyezik . Pure2Improve rácsos arcvédő maszk gyerekeknek. Nike RUN THERMA SPHERE HOOD 2. Te is szeretsz sportolni a szabad levegőn?


De a hideg időjárás miatt kétszer is meggondolo hogy elindulj? Coronavirus: Best sport face masks. Látogasson el honlapunkra, és olvasson a sportoláshoz használt látásvédő eszközökről. Te is elkötelezett sportoló vagy, aki a legviszontagságosabb időjárásban is fut, biciklizik, motorozik?


Arcvédő maszk sportoláshoz

Vagy esetleg munkába szoktál két keréken járni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.