2017. november 29., szerda

Hurka sütése krumplival

Ugyanúgy készül, mint a véres hurka , csak egy tenyérnyi nyers májat darálunk a zsiradékkal és tüdővel együtt. Fűszerezése is ugyanaz, csak a vér helyett abáló . A hurkabélbe lazán betöltjük, végeit elkötjük, és alig forró vízben percig főzzük. Zsemlés májas hurka.


Sváb véreshurka , májashurka. Szeptember-Október környékén kapható újra!

Tartósan hideg idő beálltával! A véres hurka és . Receptek , szokások és táji-nemzetiségi sajátosságok. Itt a hurkaszezon ! Ez az igazán téli, disznótoros eledel elég gyakran kerül az asztalra ilyenkor, és ugye, . Fülekiek konyhája fulekikonyha. Zilahi véres hurka (erdélyi recept ). You need to login to view this content.


Oszd meg a cikket!

Ha kihűlt, fogyasztás előtt átsütjük, hidegen vagy melegen tálaljuk. Darált hús 4ft, egyéb belsőség 5ft. A disznóvágás kihagyhatatlan része a májas hurka készítése, ami nem véletlenül lett páratlanul népszerű. Csak egy lehetséges májas hurka recept , példa a hozzávalók kiválasztására . Kategória: Finom receptek. Hozzávalók: kg burgonya 1-szál véres és májas hurka vagy fej.


A recept alapján nagyjából két kilogramm hurkát tudunk elkészíteni. Hurka , kolbász: véres hurka , májas hurka , húsos kolbász . Rendelés: minimum dkg. Csomagolás: habtálca vagy vákuum tasak. Ezúttal két zsemlés receptet ajánlunk. A zsemlés májas hurka hozzávalói: kg tokasza- lonna-nyesedék, kg disznómáj, dkg véres . Csolnoki zsemlés májas - hurka 31.


A kolbász- recepteket általában kg-nyi hús-szalonna keverékhez adták meg. Házi kásás- hurkák . Nincs két ház, ahol egyformán készülne a hurka. Végül belerakjuk a májat is és még tíz percig forraljuk.


Ne röstelljük hát, mérjük ki a receptben megadott sómennyiséget. Ahogyan idén készítettük:Majorannás véreshurkaA húsokat (fej, toka, tüdő, bőr, maradék belsőség, stb.) puhára főzzük, kicsontozzuk .

Fehér-hurka = vér nélküli hurka (ami lehet tüdős, húsos, májas, kása stb.) . Füstölt májas hurka recept. Májas hurka sertés- és marhamájból. Bár a disznó feldolgozására családonként bevált receptek vannak, mégis úgy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.