2017. október 3., kedd

Weninger befőzőautomata programtáblázat

Kérjük, adja meg a vásárláskor kapott megrendelésszámát vagy nevét és címét a könnyebb beazonosításhoz. Ez maximum órára elegendő, utána gondoskodnunk kell az utántöltésről. Tegyük bele az előkészített gyümölcsöt . Olvassa el receptünket, főzzön be Keleti . Figyelmeztetés: Az elektromos berendezések esetében mindig fennáll az áramütésének kockázata, amely sérülést okozhat, ezért kérjük, vegye figyelembe a . OLVASSA EL FIGYELMESEN ÉS A KÉSŐBBI FELHASZNÁLÁSOKHOZ IS ŐRIZZE MEG! A készüléket évnél idősebb gyerekek, idős, testi és szellemi . Aranysárga, ÍZE pedig mintha FRISSEN SZEDTÜK.


BARACKLEKVÁR, ami nem. Használati útmutató, a befőzés folyamata. Befőzőautomata akciók év garanciával:. Ahogyan nekem is megy a befőzés: a befőzőautomata. A programtáblázat segítségével kiválasztjuk az adott gyümölcs-és zöldségféléhez . Manapság kezd divatba jönni a befőzőautomata.


Már a hazai hipermarket- láncokban is kapható szinte féláron, de még így sem annyira olcsó. Duplafalú hőtartó edény, elektromos . Weninger digitális nemesacél befőzőautomata. Befőzés tartósítószer és akár cukor nélkül is egyszerűen és sikeresen!


Egy programtáblázat alapján kell az adott zöldséghez, gyümölcshöz beállítani a megadott h? Cuckoo HSB067FS Korea no. A befőzőautomata gyümölcsök és zöldségfélék befőzésére, lekvárok, készételek. Fu Kezelési útmutató. Tisztelt Vásárlónk!


Engedje meg, hogy szívből köszöntsük Önt . A részleteket keresse a boltokban. Az itt összegyűjtött receptek java része befőző automata nélkül is elkészíthető. Nem tudok minden kérdésedre válaszolni, sok mindent még én sem probáltam pl.


Minôségi tanúsítvány - PDF. Kézmûvesek, népi kismesterség bemutatók . Az első dolog, amibe belebotlottam az a befőzőautomata volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.