2017. október 9., hétfő

Póló nyomtató gép ár

Többféle olcsó, használt póló nyomtató eladó. Mennyi a póló nyomtató ára használtan? Póló nyomtató gép eladó fotó. Ricoh Ri 1direkt textil nyomtató fehér és világos textilekhez.


Ha meghibásodik a nyomtató , olcsón lecserélhető. Napi terhelhetősége .

Kiváló minőségű digitális 3d textil pólónyomtató. A gép kifejlesztése körülbelül egy évet vesz igénybe, célunk, hogy könnyebbé tegyük a működést és magas színvonalú, de elfogadható áron. Ez a mi legmelegebb közvetlen ruhadarab Améretű nyomtatónk az iparágban, főként világos színű póló és sötét színű póló nyomtatására használják. Használat: Ruhák nyomtató.


Lemez típusa: síkágyas nyomtató. Eladó a címben szereplő DTG (direct to garment - direkt a pólóra) póló nyomtató gép (Brother GT-541) A gép új tintapatronokkal rendelkezik. Meg lehet nyomtatni a legtöbb ruhadarab, mint a . A színösszeállítás révén tetszőleges színű anyagokat vagyunk.

Cégünk az Azon direktnyomtatók forgalmazását megszüntette. A speciális festéknek köszönhetően bármilyen textilre használható, mint pédául póló , törölköző, farmer,. A gépek bemutatótermünkben megtekinthetőek, kipróbálhatóak.


Forintos számla esetén az ár a teljesítéskori OTP deviza eladási árfolyamon lesz forintosítva. Amennyiben ezen feltételek a gép kiszállításának időpontjában nem . Vontatás kétségbeesés Egy központi eszköz, amely fontos szerepet játszik dtg digitális t shirt nyomtató améret dtg nyomtatók eladó - WER nyomtatók. Extra minőségű galléros póló. Különleges EZÜST nyomtatott kamion logóval.


Színtartó, mérettartó, kellemes viselet, magas pamuttartalommal. Tartalék alaplappal és fejmozgató . Ilyen méretű nyomtatás esetén egyszerre csak pólót tudunk. EU-ban kapható gépekről.


Közvetlenül a ruházati cikkre nyomtathatEgy póló nyomtatási ideje másodperc1Új tinta, . Epson pólónyomtató. Fedezd fel széles textil nyomtató gép kínálatunkat! Rendelj online az eMAG.


Egyre nagyobb teret hódít a digitális póló nyomtatás.

Sokan szeretnének egyedi. Tartósságát tekintve jelentősen függ a gép (festék) típusától. Mi teszteltünk több. Direkt pólónyomtató használata.


Az ára nagyon kedvező: 1 . DIGITÁLIS PÓLÓNYOMTATÁS A TE GRAFIKÁIDDAL:. A gép alkalmas a szövet felső nyomtatására , és elkerüli a nagy terület, sok munkavállaló hiányát és bonyolítja a legmagasabb . A nyomtatás ára függ a grafika méretétől. Pólónyomtató gép eladó,eladó használt digitális nyomdagép,digitális fényképezőgép eladó,digitális fényképezőgép használt,használt tükörreflexes digitális . A PreTreater Pro előkezelőgép kulcs a kiváló minőségű DTG nyomtatási eljárásban. Roland nyomtató -vágógép, fóliavágó gép , tárgynyomtató, oldószeres nyomtató , gravírozógép, roland használt nyomtató , plotter, UV nyomtató , UV printer, Pekár . Tintasugaras gép esetén a kinyomtatott grafikát ezután körbe kell.


Az egyik legrégebbi, legismertebb pólónyomtatási technológia,. Remekül használható ez az eljárás pólók , sportmezek, munkaruhák emblémázására. Kína, gyártók, beszállítók, gyár, testreszabott, olcsó, árajánlat, alacsony ár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.