2017. október 12., csütörtök

Hurkatöltő fogaskerék

Hurkatöltő fogaskerék

Húsdaráló és kifutó fogaskerék. A fogaskerekek elemi fogazásúak. Strong hurkatöltő fogaskerék szett, strong hurkatöltő fogasléc vásárolható Pécsett a Kerti Gépek Boltjában. Fogaslécek szabványos modul . Nov Profi hurkatöltő - kolbásztöltő, rozsdamentes acélból, literes.


Hurkatöltő fogaskerék

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - hurkatöltő. Az ANALAÓG-SZEGED Kft. Minimális rendelési összeg nettó 10. Agyas és agy nélküli fogaskerék , továbbá többféle modulú fogaslécek és kúpfogaskerekek. Teljes termékpalettánk több 10.


Maxima hurkatöltő literes. Anyaga: rozsdamentes acél. Manuális működtetés. Tartós, megbízható, higiénikus. Vertikális kivitel. Viccet felre teve.


Hurkatöltő fogaskerék

Gyenge talapzat (csere) Nem volt meg szerencsem olyan darabhoz, aminek ne lett volna hibaja, pl. Hurka-kolbásztöltő meghajtó fogaskerék. Motor csapágyház zsemlefeltét 4db-os artisan Fagylaltkészítő Lapos fogaskerék Kolbásztöltő Krémkeverő turmixgép I. Raviolikészítő kpsa. SV-Álló, literes kolbásztöltő és hurkatöltő.


Az álló kialakítású, kézi hajtású kolbásztöltőt kifejezetten ajánljuk hurkatöltésre és kolbászkeverékek töltésére. Acél fogaskerék széles modul és fogszámválasztékban. A forgalmazott fogaskerekek előfúrt kivitelűek, anyaguk . Mûanyag fogaskerék FHD húsdarálóhoz (ritka fogazású).


Hurkatöltő fogaskerék

Könnyen eltávolítható dugattyúrész, melynek köszönhetően egyszerű az újratöltés vagy tisztítás. Hurkatöltő A60I inox-inox Hurkatöltők CSAK MEGRENDELÉSRE! A hurkatöltő egy fémből vagy műanyagból készült henger, melyben dugattyú. A dugattyú hajtórúdja egy fogasléc, melyet egy hajtókarral ellátott fogaskerék.


Kézi hurka és kolbász. A literes kolbásztöltő, hurkatöltő tökéletes választás lehet nagyobb gazdaságok,. Minden fém fogaskerék és dugattyúrúd ellenáll a nagy nyomásnak.


Eladó álló kolbász és hurka töltő. Nagyon praktikus, felűről tölthető, könnyű tekerni, hideg húst is, nem ugrik át a fogaskerék , nem megy el a . Hendi álló, asztali kézi hurka és kolbásztöltő literesProfi hurkatöltő - kolbásztöltő, rozsdamentes. A csapágyak és a fogaskerekek edzett acélból készültek. Használt vagy új kolbásztöltő. Most kiváló áron eladó!


Kovácsolt és edzett acél fogaskerekek. A nagy fogaskerék : fog (modulos) Kis fogaskerék , ami a nagy. Rozsdamentes acél henger, festett ház, kovácsolt és edzett acél fogaskerekek , két sebességes. Szilikon tömítés és légtelenítő szelep Az alábbi.


Töltéskor lefele könnyedén tekerhető, . Kép literes rozsdamentes hurkatöltő , kolbásztöltő Német termék! Eredeti öntvényvázas kolbásztöltő ,kg kapacitású, fogaskerék áttétellel .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.