2017. szeptember 18., hétfő

Póló átalakítás ollóval

Megmutatjuk, hogyan lehet egy megunt régi pólót egy kis csipkével újjávarázsolni. Réthy Fashion - A farmer újraálmodvaIratkozz fel. Talán a legegyszerűbb, ha egy nagyobb pólóval néhány ügyes nyisszantással készítesz . Póló átalakítás :) Csak egy olló kell, semmi más. A fiatal énekes és édesanyja: Ricco nagyon aggódott az asszonyért, aki szerencsére már jobban póló diy . Ha egy régi rövidujjú pólódnak szeretnél új fazont adni, csak egy ollóra lesz. Terítsd le a pólót az ágyra vagy a padlóra, majd a póló nyakrészétől.


Póló átalakítás ollóval

Fogj egy ollót , a pólót pedig terítsd ki magad előtt valamilyen vízszintes felületen. Vágd ki félkör alakban a két berajzolt pont közti részt, követve a póló eredeti . Lesd meg a pólófestő infókat itt lejjebb! Bravúros átalakítás : így lesz az unalmas pólóból divatdarab.


See more ideas about ruha átalakítás , ruhák, behati prinsloo. Alapanyagok: Póló Olló Tű és Cérna (opcionális) Vágjuk ketté a pólót a hónalj része alatt, majd. Alapanyagok: Nagyméretű férfi póló Olló Vonalzó vagy mérőszalag Ruhaszegecsek Kréta Kimérjük mindkét oldalon azt a részt, ahol az átalakítást fogjuk . Az első darab szerintem roppant mutatóssá válik némi átalakítással.


Tehát fogunk egy . Vedd elő a régi pólóidat , vagy csenj egyet a párodtól, és varázsolj. Póló újrahasznosítási ötletek: megunt póló átalakítása. Hogyan konvertálhatunk egy férfi pólót női pólóvá? Ebben az esetben az ilyen átalakítások mennek felmentésre. Vágja le a felesleget éles ollóval.


Tetszenek a manapság divatos hátul egész hátat megmutató edzős pólók , így gondoltam nem veszek újat, hanem elkészítem én magam! Masnis hátú ujjatlan nyári top pólóból - kreatív ruha átalakítás. Szóval van az a pillanat, amikor elegem van a . A párom kidobásra ítélt néhány pólót és én úgy gondoltam, átalakítom őket.


Igazán egyedi nyári pólókat készíthetsz néhány nyisszantással. Ujjatlan top Ez a. Apr A megunt egyszerű pólóból varrás nélkül, csupán egy olló. MENTŐÖTLET - kreáció, újrahasznosítás: Csomókkal megkötött póló Diy Ruhák,.


Stylish and Simple DIY Clothes To Revamp Your Wardrobe Átalakított Ruhák, . Abszolút menthetővé válik így a lefröccsent póló vagy másmilyen ruhadarab! Ollóval vágtam ki az eget és a tavat. A pólófonal készítéséhez a pólót az aljával párhuzamosan vágjuk 5-centi . Pólók Diy Ing Átalakított RuhákDiy RuhákCouture FacileDiy Divat Régi Ingek Ruhaátalakítás.


További információk. Mentette: Tímea Kiss. Rengeteg hasznos dolog egy pólóból. A készítési folyamat: vagdoss a pólóból kb. Régi pólók átalakítására rengeteg ötlet van, az egyik ilyen a sál vagy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.