2017. szeptember 6., szerda

Intimtölcsér árak

Lásd a kapcsolódó termékek alapján. A szilikonnak köszönhetően nem mozdul el a nap folyamán, így nem szivárog. A legújabb fejlesztésű Minni Hölgykehely, intimtölcsér extra biztonságot nyújt a szivárgás ellen.


Vásárolj azonnal , licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Ez a kis eszköz 3x több menstruációs vért képes felfogni, mint a betét, és még több szabad mozgást biztosít, mint a tampon. Mindkét módszer előnyeit ötvözi úgy, . Mind a(z) találat megjelenítése.


Intimkehely - intimtölcsér. Ezzel szemben az intimtölcsér a felhelyezés és az eltávolítás közben kevésbé irritálja a hüvely nyálkahártyáját, mert hozzásimul a hüvelyfalhoz és mivel nem . Mit szólnál, ha: - Nyugodtan aludhatnál egész éjjel és nem kéne arra ébredne hogy megint átáztál - Csak óránként kéne a menstruációdra gondolnod . További kedvezményekért. Rendezés a következő szerint:.


Intimtölcsér árak

Számold ki mennyit költesz egy hónapban betétre és tamponra…2hónap alatt visszajön az intimtölcsér ára , még ha évente veszel is újat . A Ruby Cup intimtölcsér az eldobható intimbetétek és a tampon egészségesebb,. A menstruációs kehely illetve intim tölcsér egy olyan kehely formájú eszköz, ami a menstruációs vér felfogására szolgál. A kelyhet éjszaka is . Ft-ért már a Tiéd lehet.


Biointimo AQUA-TAMPON menstruációs kehely ( intim tölcsér ) 2-es méret,. Ahogy használod az évek alatt,lassabban vagy gyorsabbanvisszhozza az árát. Ha sokalljuk az árát , akkor se adjunk lentebb a minőségből, inkább . WC-zés közben is bent lehet hagyni.


Nem alkalmas szexuális védekezéshez. A termék ára : 11. A minap találkoztam az intimtölcsér kifejezéssel. Havonta meggyűlt a bajom a sok macerával, ide betét oda tampon. Egyszerűen csak ! Szerettem volna, illetve szeretném . Pár hónap alatt megtérül az ára , ahhoz képest, amennyit most egy hónapban költesz tamponra, betétre.


Használton kívüli időszakban a dobozban található kis. Pénztárcabarát: évente kell újat venni, így eléggé kifizetődő az ára , gondolj bele, hogy ennyi idő alatt mennyi betétet vagy tampont veszel! Több mint 1babaétel termékünk árát csökkentettük! Beauty Baby márkánk!


Intimtölcsér árak

Keresse üzleteinkben jubileumi ajánlatainkat! Születésnapi kívánságok. Hosszú távon az intimtölcsér ára is kedvező, tekintve, hogy öt-tíz évig használhatod. Mi a tapasztalat az intim kehellyel kapcsolatban? Fórum, tapasztalatok, kérdések . Spórolás intimtölcsérrel ? Nagyon fontos, hogy CSAK 1 orvosi szilikonból készült kelyhet vásároljunk!


Az intimtölcsér csak a menstruációs vért fogja fel, a normál hüvelyváladékot. Bármennyire is kecsegetető egy-két kehelynek az ára , esetleg . Olcsó eladó új és használt intim tölcsér. Mooncup intimtölcsérnek !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.