2017. augusztus 28., hétfő

Ezüst fémjelek 925

Mit jelent a Sterling ezüst , és mi a 9ezüst ? Egyre többet hallhatunk ezekről, de pontosan mit is jelent? Melyek az itthon használatos ezüst jelzések? A „sterling ezüst ” kifejezést a 9ezrelék ezüstöt tartalmazó nemesfém tárgyakra. Címke: 9ezüst , sterling ezüst , ezüst , fémjelek , silver, 925. A 9-ös ezüst megőrzi az ezüst csillogását, de annál több mint.


Ezüst fémjelek 925

Ezek a fémjelzések nagyon kicsik, szabad szemmel nem láthatóak 1-mm . További információkat talál a fémjelek rajzolatairól a következő linkre . Az ékszerek általában 9ezrelék ezüstöt tartalmaznak, előfordulhat még a 9és 8ezrelékes ékszer is, 8ezrelékes ezüsttartalommal. Ezüst ékszerek mint nemesfémek a fémjelzési törvény hatálya alá esnek. Fémjelzés- Fémjelek , ezustnagyker. Webáruház - Arany és ezüst ékszerek nagy választékban,. Magyar és Magyarországon elfogadott nemzetközi fémjelek egy helyen.


A fémjel beütését a Nemesfém Hitelesítő Intézet végzi. A „Piac és Profit” előző számából az olvasók megismerhették az arany fémjelek rajzolatát. Ezredrész finomság. A nemesfémvizsgáló és hitelesítő jele . ELK FJ leírása.


Ezüst fémjelek 925

Az ezüst valódiságára garanciát vállalok. Az egyéb tárgyak, köztük az ezüst és ékszerek fémjelzése nem . Megválaszoljuk ezüst ékszer jelzése 925. A fémjelek azt is jelzik, hogy az adott tárgy hazai termék-e vagy külföldön készült. Ezüstnél szintén négyféle jelzéssel lehet találkozni, itt a finomság mértékét ezredrészben adják meg, a legmagasabb a 9-ös, a leggyakoribb viszont a 8-as. Hányféle ezüst létezik?


Ellenőrizd ékszereidet, elő a nagyítókkal! A sterling- ezüst egy ezüst -ötvözet, mely 9 Ag-t tartalmaz: 898°C. Ez 9‰ - et jelent. A meghatározó stílusú különleges láncok, karláncok, fülbevalók, gyűrűk és órák 9-ös Sterling ezüstből készülnek, felületük sokszor antikolt, valamint gyakran . Egyesült Királyságban használt fémjellel és a Dániában alkalmazott jelzéssel.


Minden valódi ezüst ékszerünkön látható a nagy „S”, melyet a tisztaságot ezrelékben kifejező szám követ: S9(9-os tisztaságú ezüst ). Valódi 9-ös EZÜST. SIZE: Cherry 9mm. A jó minőségű, de még nem luxuskategóriába szánt zsebórák anyaga rendszerint ezüst volt, itt jellemzően 800-as finomságú (-os), vagy ennél tisztább . Akasztóján ezüst fémjelek , amelyekből én a 9-t ismerem és tudom kiolvasni, a többit nem ismerem. Korát, származását nem tudom.


Ezt a lánckapcsot a következő bevonatokkal is rendelheted. Ha ebből szeretnél . Minden ezüst nyakláncunkban hivatalos magyar fémjel található, ami szintén . Küldtem egy privátot szintén (egy másik ezüst ) gyűrűvel kapcsolatban. Hasznos számodra ez a válasz?


Ezüst fémjelek 925

A kérdező kommentje: Köszönöm a válaszokat:D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.