2017. augusztus 1., kedd

Aeg gőzsütő receptek

Aeg gőzsütő receptek

Az akcióban résztvevő gőzsütők. Programozott Receptek (menü: Receptek ) — A funkció előre meghatározott értékeket . RECEPTEK - GŐZSÜTŐ. Az intelligens technológiai. Elmenthető saját recept.


Ráadásul, okos telefonjára, vagy táblagépére ( iOS és Android platformra is) letöltheti angol nyelvű recept alkalmazásunkat . Bizonyára sok receptet kipróbáltál már gőzsütőben. AEG GŐZSÜTŐ TERMÉKCSALÁD. Melyik az a étel, amit már semmiképp nem készítenél el gőzsütő nélkül? Roston sült ételekhez, tepsis fogásokhoz vagy épp desszertekhez is tökéletes a gőzsütő. Otthoni használata még csak most kezd elterjedni, . Az alapanyagok természetes nedvességtartalmát megőrizve egy sor recept vár . Memória, Hangjelzés, . Sütő Típus: gőzsütő.


A forrólevegős sütést a villámgyors. Mikrohullámú sütő és grill kombinációja. Az Electrolux gőzsütők olyan multifunkciós sütők, melyekben a. A jól bevált receptek alapján készített sütemények is finomabbak lesznek. Készletről érdeklődjön, vagy a rendelést követően visszaigazoljuk. Internetes receptek A készülékhez tartozó programozott receptek a weboldalunkon találhatóak.


A megfelelő receptkönyv . A nagyméretű LCD-kijelzőnek köszönhetően ez az intuitív sütő minden alkalommal fenséges lakomát garantál, amikor a beépített recepteket használja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.