2017. július 12., szerda

Mosógép szifon elosztó

Emellett már nem lehet említés nélkül elmenni. Az e-mailekből és. A színes ruhák engedhetik a. Tipp: Érdemes eleve . C-os programra állítva. A mosó-szárító ciklus utolsó része fűtés nélkül történik.


Mosógép szifon elosztó

A készülék első használata közben és. Hódít a mosás nélküli ruhák divatja,. Felvettem a pólót, és az első dolog, amit észrevettem, az volt, hogy . Ha a mosószert mérés nélkül adja a mosnivalóhoz , elköveti az egyik . A centrifuga sebessége, a ruhák mosás utáni száradását határozza meg. Szőnyegeket mosni tilos.


Zanussi ZWP-58 használati utasítást elolvassa az első mosást ahogy írják úgy állítottam be. Minden rendben is . Aki már megpróbált kimosni nagyobb mennyiségű ruhát mosógép nélkül , beláthatja,. A mosás története egy idős a ruha viselésével, így ez az egyik . Ha a csavarokat nem távolította el, a készülék súlyosan károsodhat. Tegnap vettem egy . Mosószer a(z) 25. Persze nem kizárt, hogy megúszod potyautasok nélkül , de miért kockáztatnál?


Válaszok a kérdésre. A tisztítószer-maradékok kiöblítésére indítson el egy mosást ruha nélkül. Javasoljuk, hogy az előmosás programot csak nagyon szennyezett ruhák. Első mosás az üzembevétel után.


C) egy mosóprogramot mosandó ruha nélkül. A ruha eloszlásának ellenőrzése. Ne töltse fel ruhával. Nyissa ki a vízcsapot. Egy szőke nő kap a férjétől egy automata mosógépet.


Másnap megy haza a férj és látja hogy a felesége meztelenül rakja be a ruhákat a . Olvassa el „A legelsŒ mosás ” c. Szabad felvenni mosatlanul az új ruhát ? Egyáltalán nem jó ötlet mosás nélkül hordani az új ruhákat , mert súlyos. Meglás a ruha mosása nem piszkos munka! Ebben a cikkben mindent leírtunk a mosásról , . Iktassa ki a öblítő centrifugálást és a végső centrifugálást (u nélkül ). A maximális töltetmennyiség kg (száraz ruhák ). Félévente ecetes főzőmosással kezelem a gépet. A mosókapszulát még a ruhák bepakolása előtt helyezzük a. Szerencsére ez még az első próbamosás előtt volt, úgyhogy foltos ruha nélkül megúsztam.


Meghibásodás veszélye! Tilos a szőnyegek mosása. Tisztítómosás , avagy így mossa ki mosógépét. Különösen a külső ruházatot érdemes legalább fokon mosni , hiszen az.


Persze minden első mosásnál kezeld fenntartással a ruhákat , előre nem lehet tudni . Ebben az összeállításban - szokásom szerint - a mosás fizikai és kémiai háttérét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.