2017. július 20., csütörtök

Levegő előkészítő egység

Sűrítettlevegő - előkészítő egység kombinációk. A levegőelőkészítő egység a szűrő-szabályozó és olajzó egységből áll össze. A szűrő feladata, hogy a szilárd szennyeződéseket és a kondenzátumokat eltávolítsa a. Levegő - előkészítő egységek.


Tipusszám, FRL-3-1. Csatlakozás, G 1.

Vízleválasztó-szűrő . Egyszerű beüzemelés, beépíthető független egységként vagy egy komplett levegőelőkészítő egység rész elemeként egyaránt, köszönhetően a moduláris . A levegő előkészítő egység legfőbb feladata a nyomásszabályzás a szűrés és az olajozás. A beszívott levegő rengeteg szennyező . Feltöltötte: Pneustore. A munkanyomás előállítása az üzemi nyomásból történik a levegő - előkészítő egység segítségével.


Hozzávetőlegesen 10–-kal magasabb üzemi nyomás. A szűrővel ellátott légszabályozó tiszta és száraz levegőt biztosít, amely megakadályozza a szerszámok, a szórópisztolyok és a .

Voylet Spray Guntól . Beépíthető levegő - előkészítő egység pneumatikus szerszámokhoz. Kiváló minőségű, levegő előkészítő egység. A kompresszor után és a levegős szerszámok előtt kell a hálózatba építeni. Ennek az egységnek a segítségével . A Norgren előre összeállított készletei, azonnali használatra kész módon, minden szükséges elemet tartalmaznak, amire csak . A termékcsoport az alábbi levegő előkészítő egységeket foglalja magába: Nyomásszabályzók, Precíziós nyomásszabályzók . Szűrési feltételek: Rendezési sorrend: Alapértelmezett, Név szerint növekvő, Név szerint csökkenő, Ár szerint növekvő, Ár szerint . DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS! Képviselet és szerviz.


ABAC kompresszor és . A DB sorozatú levegő - előkészítő egységek tökéletes megoldást nyújtanak a leve - gő-előkészítés lényegi funkcióit igénylő, szokványos környezetben működő . Ez a készlet úgy van kialakítva, hogy tisztítsa meg a levegőt a legtöbb folyékony és szilárd szennytől. Nagy levegőigényű alkalmazásokhoz. Szűrő, nyomásszabályzó, vízleválasztó egyben.


Professzionális minőségű falra szerelhető levegő előkészítő . A másik alapvető elem a szűrőegység, amely megtisztítja a bejövő levegőt. A levegő - előkészítő egységek következő standard alkotóeleme a .

Moduláris MS sorozat, melynek minden eleme szabadon kombinálható: nyomásszabályozók, szűrők, szárítók, olajozók és különféle érzékelők. LEVEGŐ ELŐKÉSZÍTŐ EGYSÉGEK A képekre kattintva az egyes termékekről bővebb. Csomagolási egység: db.


Préslevegő előkészítés ipari alkalmazásokhoz. Spóroljon a festékeken akár mennyiséget. Egy nagyobb bútoripari gyártónál – festékmegtakarítást . GISON MACHINERY CO.


A HEIDENHAIN által forgalmazott DA 3levegő előkészítő egység a mérőrendszerek (mérőlécek, szögelfordulásmérők, forgójeladók) mértékmegtestesítő . Használatával szabályzott, szűrt és olajzott sűrített levegőt nyerhetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.